bezig met laden...

Wedstrijden

07 APRIL 2018 / 18:30
Eredivisie
1
0

NAC Breda

Vitesse

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - Vitesse

Wedstrijdinformatie 

Wedstrijd: NAC Breda - Vitesse
Speeldatum: 07-04-2018
Aanvangstijd: 18:30u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er geen ClubCard verplichting. 
Openingstijd stadion: 17:00u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 22-03-18, 09:00 uur 23-03-18, 09:00 uur
Internet Verkoop: 23-03-18, 09:00 uur 07-04-18, 16:30 uur
S&I-desk Verkoop: 23-03-18, 13:00 uur 06-04-18, 17:00 uur
Kassa Verkoop*: 07-04-18, 16:30 uur 07-04-18, 18:30 uur

 
(*) Er is alleen kassaverkoop als de wedstrijd op die dag nog niet is uitverkocht.

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD
 

Wedstrijdverslag

NAC heeft het laatste Avondje NAC van dit seizoen een hele belangrijke overwinning geboekt. In een uitverkocht Rat Verlegh Stadion won de ploeg van trainer Stijn Vreven met 1-0 van Vitesse, dankzij een rake vrije trap van Angeliño. 

De entourage in het Rat Verlegh Stadion was op deze eerste echte lentedag buitengewoon aangenaam. Waar het de afgelopen thuiswedstrijden een aantal keer onbehaaglijk koud was, konden dit keer de winterjassen achter slot en grendel blijven en waren hier en daar zelfs korte mouwen te bespeuren. De ploeg van trainer Stijn Vreven, die voor het eerst sinds zijn schorsing weer op de bank te vinden was, begon sterk aan de wedstrijd en domineerde de volledige eerste helft. Met fraai en verzorgd voetbal liet het vanaf het beginsignaal zien dat er absoluut wat te halen viel tegen de ploeg van Henk Fraser, die NAC het spel liet maken. 

Het was dan ook de Parel van het Zuiden die de eerste grote kans van de wedstrijd kreeg. Na een lage voorzet van Fabian Sporkslede was het Thierry Ambrose die rakelings over het doel van Jeroen Houwen schoot. NAC schroomde vervolgens niet om de koers naar voren te vervolgen en was kort daarna wederom dichtbij de 1-0. Een vrije trap van Angeliño viel achter de Arnhemse verdediging waarna Sadiq Umar de bal mooi aannam, de Nigeriaan schoot vervolgens over. 

Vitesse had het zwaar op Bredase bodem en kwam in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk in de zestien van NAC. Het bleef bij wat schoten van afstand die doelman Nigel Bertrams eenvoudig uit de lucht kon plukken. Het goede spel van de thuisploeg werd in de vijfendertigste minuut beloond. De vrije trap van Angeliño, van net buiten de zestien, belandde via de muur van Vitesse in het doel. Zo gingen de Bredanaars met een voorsprong de rust in. 

Na rust kwamen de Arnhemmers sterker uit de kleedkamer. De eerste kans van de tweede helft was dan ook voor de bezoekers. In de negenenveertigste moest Bertrams voor het eerst echt in actie komen na een inzet van Bryan Linssen, maar dat deed de doelman met verve. Het werd wel drukker voor de neus van de Bredase goalie, want Vitesse werd na rust sterker en NAC moest het vooral hebben van strijd en passie.

Dat deed de thuisploeg echter prima, want Vitesse kon het gaatje niet vinden. Buitink was er nog een keer dichtbij, maar hij zag zijn inzet op de paal belanden. Verder dan dat kwam Vitesse niet en NAC speelde de wedstrijd in het restant professioneel uit. Zo hield de ploeg de drie hele belangrijke punten in Breda.

 

Statistieken

Opstellingen

NAC: Bertrams, Sporkslede, Marí, Mets, Angelino, García, Vloet (Fernandes), Verschueren, Ambrose (Nijholt), Sadiq (Te Vrede), El Allouchi


Vitesse: Houwen, Karavajev, Kasjia, Miazga, Büttner, Serero (Castaignos), Mount, Foor, Beerens (Buitink) Matavz, Linssen


Gele kaarten: 

NAC:


Vitesse: Kasjia, Linssen, Castaignos


Rode kaarten: 

NAC: -

Vitesse: -

 

Scoreverloop: ’35 Angeliño

Foto's

NAC - Vitesse 17/18NAC - Vitesse 17/18NAC - Vitesse 17/18NAC - Vitesse 17/18
NAC - Vitesse 17/18 19 foto's 07 april 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: