bezig met laden...

Wedstrijden

18 APRIL 2018 / 20:45
Eredivisie
2
1

NAC Breda

Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Sparta - NAC Breda

Sparta - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Sparta - NAC Breda
Speeldatum: 18-04-2018
Aanvangstijd: 20:45 uur
Locatie: Het Kasteel, Rotterdam
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Eigen vervoer. NAC verkoopt 400 kaarten. De overige kaarten zijn voor de buscombi en worden verkocht via de Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl) en NAC. Meer info hierover volgt.
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten die via NAC worden gekocht, kunnen worden omgewisseld achter het uitvak van het stadion, tussen 19:30 en 20:45 uur. Parkeren kan in de wijk rond het stadion.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De vertrektijd van de bussen wordt bekend gemaakt via NAC-supver.nl.
Bijzonderheid Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer naar Rotterdam te komen, alleen eigen vervoer.

Personenbusjes tot maximaal 9 personen zijn toegestaan.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 04-04-18, 09:00 uur 05-04-18, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 05-04-18, 09:00 uur 06-04-18, 09:00 uur
(S)CC: 06-04-18, 09:00 uur 13-04-18, 17:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 06-04-18, 13:00 uur 16-04-18, 15:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (autocombi) € 11,50
Club van 1912 + (S)CC (autocombi) € 13,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft het opnieuw nagelaten een grote stap richting lijfsbehoud te zetten. De ploeg verloor woensdagavond met 2-1 van Sparta. Duarte zette de thuisploeg op voorsprong, invaller Umar maakte nog wel gelijk, maar uiteindelijk bleek een doelpunt van Spierings de beslissing.

In een uitverkocht Sparta Stadion begonnen beide ploegen furieus aan de wedstrijd en was het de thuisploeg die het visitekaartje afgaf. De Spartanen kwamen er een aantal keer gevaarlijk uit vanaf de zijkant en in de vijfde minuut moest Nigel Bertrams zich voor het eerst strekken. Ahannach zocht de hoek, maar de NAC-goalie lette goed op en pakte de bal knap. De Bredanaars waren er een aantal minuten later via een schot van Fernandes dichtbij, maar hij schoof de bal net naast.

Beide ploegen lieten direct zien niets minder dan drie punten over te willen houden aan dit treffen, waardoor de aanwezigen op Het Kasteel een mooie openingsfase voorgeschoteld kregen. Zo schoot Van Moorsel in de tiende minuut tegen de lat en nog geen minuut later werd Mitchell Te Vrede vrijgespeeld, maar de spits stuitte op Huth.

De storm ging daaropvolgend even liggen, maar toch kwamen beide ploegen er zo nu en dan weer gevaarlijk uit. Aan de ene kant miste een schot van Thomas Verhaar scherpte en aan de andere kant lieten de Bredanaars zich zien, na een goede solo van Angelino. De Spanjaard haalde uit, maar het schot werd een redelijk eenvoudig prooi voor doelman Huth. De grootste kans van de eerste helft kwam in de zevenendertigste minuut, toen Fernandes één op één stond met de Spartaanse doelman. Hij ging voor de korte hoek maar zijn schot miste de juiste richting. Vlak voor rust drongen de Rotterdammers aan, maar dit leverde geen doelpunt op waardoor beide ploegen met een 0-0 ruststand de kleedkamer opzocht.

Na rust betraden de geel-zwarten ontketend het veld. Een perfecte corner van Manu García belandde op het hoofd van aanvoerder Pablo Marí die de bal hard inkopte. Goed keeperswerk van Jannik Huth zorgde ervoor dat het gelijk bleef. Ook de volgende corner stichtte gevaar waarbij Mitchell Te Vrede op doel kon schieten, maar hij leek vastgehouden te worden. Leidsman Allard Lindhout zag geen reden voor een strafschop.

Aan de andere kant was het na een uur voetballen raak. Deroy Duarte werd niet genoeg aangepakt in zijn weg naar het doel en schoot de bal vanaf randje zestien via de binnenkant van de paal binnen, na een overstapje van Fred Friday. Zo keken de Bredanaars toch tegen een achterstand aan. Lang stond die achterstand niet op het bord. Sadiq Umar, die in de ploeg was gekomen, werd de doelpuntenmaker. De boomlange spits worstelde zich in een duel langs twee Spartaanse verdedigers en liet de keeper vervolgens kansloos door de bal beheerst binnen te schuiven: 1-1.

NAC leek door de aansluitingstreffer wakker geschud want ook na de aansluitingstreffer bleven de Bredanaars aandringen. In de 79e minuut leidde dit tot een mogelijkheid voor Rai Vloet die de bal net naast schoot. Het was duidelijk dat beide ploegen geen genoegen namen met een punt, want ook Sparta speelde voorwaarts. Fred Friday creëerde in de counter ruimte voor een schot en zijn schot belandde op het houtwerk. Een paar minuten later belandde de bal wél binnen de palen. De ingevallen Stijn Spierpings schoot een voorzet van de linkerkant in de korte hoek waardoor Sparta vlak voor het einde op voorsprong kwam. NAC kon niets meer aan die achterstand doen en ging daardoor onderuit op Het Kasteel.StatistiekenOpstellingen

Sparta: Huth, Holst, Fischer, Chabot, Floranus, Sanusi, Mühren, Van Moorsel (Spierings ‘80), Verhaar (Duarte ‘46), Friday, Ahannach (Dos Santos ‘34)

NAC: Bertrams, Sporkslede, Koch, Marí, Angelino, García, Vloet, Nijholt, Fernandes, Te Vrede (Sadiq ‘68), El Allouchi
Gele kaarten:

Sparta: Van Moorsel, Fischer

NAC: Nijholt, Vloet
Rode kaarten:

Sparta: -

NAC: -Scoreverloop: ’61 Duarte, ’73 Sadiq, ’85 Spierings

Foto's

Sparta - NAC 17/18Sparta - NAC 17/18Sparta - NAC 17/18Sparta - NAC 17/18
Sparta - NAC 17/18 15 foto's 18 april 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: