bezig met laden...

Wedstrijden

05 AUGUSTUS 2017 / 15:00
Vriendschappelijk
3
1

NAC Breda

Almere City FC

Voorbeschouwing

In voorbereiding op het seizoen 2017/2018 oefent NAC op zaterdag 5 augustus tegen Almere City. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Ruitersboslaan in Breda, de thuishaven van voetbalclub S.A.B.

Voor deze wedstrijd gelden de volgende prijzen:

- Normaal €10

Bestel hier je kaarten voor de oefenwedstrijd NAC - Almere City!

Wedstrijdverslag

NAC heeft zaterdag, dankzij de overwinning op Almere City, de oefencampagne ongeslagen afgesloten. De ploeg van Stijn Vreven won met 3-1 van de Jupiler League-ploeg dankzij treffer van Thierry Ambrose en Rai Vloet (2). 

Vooraf had de trainer al aangegeven dat hij tegen Almere zou beginnen met zijn beoogde basiself. Dat betekende dat Andries Noppert het doel bemandde en de laatste linie bestond uit Fabian Sporkslede, Menno Koch, Pablo Mari en Angelino. Op het middenveld stonden Arno Verschueren, Mounir El Allouchi en Rai Vloet terwijl Giovanni Korte, Thierry Ambrose en Manu Garcia de voorste linie vormden. 

Het duel was voor rust redelijk in evenwicht. Beide ploegen kregen enkele kansen, maar het duurde tot de 25ste minuut voordat er gescoord werd. Vloet zette goed druk en veroverde de bal. Hij behield hierna het overzicht en zette Ambrose vrij voor de keeper. De Franse spits kon hierna eenvoudig binnen schieten. Met die 1-0 stand gingen beiden ploegen uiteindelijk ook rusten.

Na rust was NAC een stuk beter en feller en creëerde het meer kansen. Het liep daardoor uit naar een 3-0 stand, dankzij twee treffer van Rai Vloet. Eerst was het voorbereidende werk van El Allouchi en niet veel later had invaller Fernandes een goede actie in huis voordat Vloet het laatste tikje gaf. In de slotfase deed Almere nog iets terug door middel van een schitterende omhaal van Sven Braker, waarmee hij de eindstand op 3-1 zette.

De voorbereiding zit er nu op voor NAC. Zaterdag aanstaande barst het eredivisieseizoen los voor de Parel van het Zuiden met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Ruim een week later staat de eerste thuiswedstrijd op het programma: op zondag 20 augustus tegen PSV (16:45 uur). Kaarten voor dit duel zijn verkrijgbaar via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk.
 
Wij komen uit in de: