bezig met laden...

Wedstrijden

09 NOVEMBER 2017 / 14:00
Vriendschappelijk
3
1

NAC Breda

KAA Gent


Wedstrijdverslag

NAC heeft donderdagmiddag in Gent een oefenduel achter gesloten deuren gespeeld. Tegen het plaatselijke KAA Gent, de huidige nummer 11 van de Belgische competitie, ging de ploeg van Stijn Vreven met 3-1 onderuit. Het Bredase doelpunt werd vlak voor tijd vanaf de stip gemaakt door de ingevallen Thierry Ambrose. De treffers van KAA Gent werden gemaakt door Frank Andrijasevic (2) en Siebe Horemans.

In verband met het aankomende interlandweekend, staat er dit weekeinde geen competitiewedstrijd op de rol voor NAC. Ditmaal werd er in KAA Gent een sparringspartner gevonden, maar op last van de lokale autoriteiten moest het duel geheim worden gehouden en achter gesloten deuren worden gespeeld.

Het duel, dat op het oefencomplex van Gent werd gespeeld, kende voor NAC geen goede openingsfase. De ploeg stond na iets meer dan een kwartier al met 2-0 achter, na treffers van Angraijasevic en Horemans. Daarna kwam de ploeg meer in de wedstrijd, maar vlak na rust was het opnieuw raak voor de Belgen en was opnieuw Andrijasevic de doelpuntenmaker. De Bredanaars deden vlak voor tijd nog wel iets terug, toen de scheidsrechter naar de stip wees na een goede actie van Korte. Ambrose bleef rustig, schoot binnen en bracht daarmee de eindstand op het bord.

Het eerstvolgende competitieduel van NAC is op zaterdag 18 november. In het eigen Rat Verlegh Stadion speelt de Parel van het Zuiden dan tegen Ajax. Voor deze wedstrijd zijn geen kaarten meer beschikbaar.


Opstelling NAC:
Bertrams, Sporkslede (Horsfield 46'), Meijers (Stenzler 70'), Verschueren, Angelino (Vliet 70'), Garcia, Vloet (Nijholt 70'), El Allouchi (Van den Biggelaar 70'), Korte, Enevoldsen (Ambrose 46') en Fernandes (Snepvangers 70').
 
Wij komen uit in de: