bezig met laden...

Wedstrijden

07 JULI 2018 / 17:00
Vriendschappelijk
1
5

NAC Breda

Madese Boys

Voorbeschouwing

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Madese Boys - NAC Breda
Speeldatum: 07-07-2018
Aanvangstijd: 17:00u
Locatie: Sportpark de Schietberg (Made)
Competitie: Vriendschappelijk

Wedstrijdverslag

NAC heeft zaterdagavond de eerste wedstrijd van de oefencampagne voor 2018/2019 winnend afgesloten. Op Sportpark De Schietberg werd Madese Boys met 1-5 verslagen. Namens NAC scoorden Mitchell Te Vrede, Gianluca Nijholt, Jethro Mashart, Arno Verschueren en Sydney van Hooijdonk.

Trainer Mitchell van der Gaag heeft met zijn ploeg zijn eerste trainingsweek erop zitten. Als afsluiter van deze week ging de Parel van het Zuiden op bezoek bij Madese Boys. Op een goedgevuld Sportpark De Schietberg zagen de bezoekers 22 verschillende namen in actie komen bij NAC, waaronder veel spelers van Jong NAC en enkele van NAC O19. Nieuwkomers Greg Leigh, Jurich Carolina en Mikhail Rosheuvel maakten hun eerste meters in het geel-zwart.

Voor rust kwam NAC uit twee standaardsituaties tot scoren. Eerst werd Te Vrede onderuit gehaald in de zestien, waarna hij het buitenkansje zelf verzilverde. Niet veel later kopte Nijholt een vrije trap van El Allouchi achter de keeper. Na rust maakte Van Gestel optimaal gebruik van een slippertje in de defensie, waarna hij Mashart een opgelegde kans gaf. De linksbuiten maakte het beheerst af. Een droge knal van Verschueren en een prima spitsengoal van Van Hooijdonk, na een steekpass van Rosheuvel, bleken de Bredase wapenfeiten. In de slotfase redde de thuisploeg de eer nog, wat de eindstand bepaalde op 1-5.
 
Wij komen uit in de: