bezig met laden...

Wedstrijden

01 FEBRUARI 2019 / 20:00
Eredivisie
3
0

NAC Breda

De Graafschap

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo De Graafschap - NAC Breda

De Graafschap - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: De Graafschap - NAC Breda
Speeldatum: 01-02-2019
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Stadion de Vijverberg, Doetinchem
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 430 kaarten voor de autocombi, en de overige kaarten (120) zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de autocombi kunnen vanaf 18:00 uur worden omgewisseld achter het uitvak van Stadion de Vijverberg en bij Café Messelink in Doetinchem. 

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen Voor meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging kun je kijken op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Supporters die voorafgaand aan het duel een biertje willen drinken, kunnen vanaf 18:00 uur terecht bij Café Masselink, op circa 1 kilometer van het stadion.

Parkeren kan op P Uitvak of, als deze P vol zit, in de woonwijk achter het stadion. Voor laatstgenoemde vind je hier een parkeerbewijs.

Het is niet toegestaan om met ongeorganiseerd busvervoer of met het openbaar vervoer af te reizen naar Doetinchem.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 21-01-19, 09:00 uur 22-01-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 22-01-19, 09:00 uur 23-01-19, 09:00 uur
(S)CC: 23-01-19, 09:00 uur 31-01-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 21-01-19, 09:00 uur 31-01-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 10,50
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 12,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €9
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN DOETINCHEM EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij De Graafschap. De ploeg van Mitchell van der Gaag ging op De Vijverberg met 3-0 onderuit tegen De Graafschap.

Van der Gaag koos op bezoek bij de Superboeren voor onder andere Gianluca Nijholt, Alex Gersbach en Gervane Kastaneer als basisspelers. Dat ging ten koste van Daan Klomp en Pele van Anholt, terwijl Arno Verschueren het duel moest missen vanwege een blessure. 

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een indrukwekkende minuut stilte op De Vijverberg ter nagedachtenis aan Jurrie Koolhof. De oud-voetballer en trainer van De Graafschap overleed afgelopen week op 59-jarige leeftijd. 

Vanaf de eerste minuut was de spanning voelbaar in Doetinchem. De Graafschap werd na pakweg een kwartier spelen de bovenliggende partij en kreeg via Van de Pavert de eerste grote mogelijkheid om om voorsprong te komen. Zijn kopbal ging rakelings langs het doel van Van Leer. NAC was gewaarschuwd en had de grootste moeite om de Superboeren het vuur aan de schenen te leggen. Via voorzetten van Rosheuvel en Lundqvist probeerde het wat terug te doen, maar het leverde niets op. 

In de 29e minuut kwam de Graafschap via Burgzorg op een 1-0 voorsprong. Van Leer pareerde de eerste inzet, maar trok in tweede instantie aan het kortste eind. De thuisploeg ging vervolgens op zoek naar de tweede treffer, maar wist de voorsprong niet verder uit te bouwen. Ook NAC wist weinig gevaar te stichten voor het vijandelijke doel. Zo bleef het tot aan de rust 1-0. 

Na rust werd het duidelijk niet wat de Bredanaars er van gehoopt hadden op deze vrijdagavond. In de 49e minuut tekende El Jebli vanuit een vrije trap voor de 2-0. De zorgen van NAC werden daardoor groter. De ploeg van Henk de Jong begon daarentegen nog opportunistischer te spelen en ging overtuigend opzoek naar de 3-0. 

In de het laatste kwartier deed de Parel van het Zuiden via Lundqvist en Kastaneer nog een poging om iets terug te doen, maar het vizier stond niet op scherp of keeper Hidde Jurjus stond op zijn post. Ook kopballen van verdediger Koch troffen geen doel. In de absolute slotfase werd het nog erger toen Owusu uit opnieuw een vrije trap de 3-0 liet aantekenen. Direct daarna floot Makkelie voor het einde.

Karateristieken

Opstelling De Graafschap: Jurjus, Van de Pavert, Tutuarima, Owusu, Straalman, Vet, El Jebli (75’ Bakker), Matusiwa, Benschop (72’ Serrarens), Narsingh (84’ Van Mieghem), Burgzorg

Opstelling NAC: Van Leer, Mets, Koch, Karami, Gersbach, Nijholt (57’ Mühren), Kali, Lundqvist, Rosheuvel, Korte (57’ Kaikai), Kastaneer

Scoreverloop:
29’ 0-1 (Burgzorg)
49’ 0-2 (El Jebli)
90+5’ 0-3 (Owusu)

Gele kaarten:
-

Rode kaarten:
-

Toeschouwers: 12.502
 
Wij komen uit in de: