bezig met laden...

Wedstrijden

23 FEBRUARI 2019 / 20:45
Eredivisie
0
0

NAC Breda

FC Groningen

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - FC Groningen

Wedstrijdinformatie 

Wedstrijd: NAC Breda - FC Groningen
Speeldatum: 23-02-2019
Aanvangstijd: 20:45u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er een ClubCard-verplichting. Seizoenkaarthouders kunnen acht extra kaarten bestellen, ClubCard-houders kunnen vijf kaarten bestellen. 
Openingstijd stadion: 19:15u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 07-02-19, 09:00 uur 08-02-19, 09:00 uur
Internet Verkoop: 08-02-19, 09:00 uur 23-02-19, 18:45 uur
S&I-desk Verkoop: 07-02-19, 13:00 uur 22-02-19, 17:00 uur
Kassa Verkoop*: 23-02-19, 18:45 uur 23-02-19, 20:45 uur

 
(*) Er is alleen kassaverkoop als de wedstrijd op die dag nog niet is uitverkocht. De kassaverkoop vindt plaats bij de Service- & Informatiedesk, tenzij anders vermeld.

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD

Let op: NAC heeft een nieuwe Ticketshop! Heb je jouw account op NACtickets.nl nog niet geactiveerd? Doe dit dan voordat je kaarten gaat bestellen!

 

Wedstrijdverslag

NAC heeft zaterdagavond een punt over gehouden aan het treffen met FC Groningen. In het Rat Verlegh Stadion kregen beide ploegen kansen op een treffer, maar werd er niet gescoord. Daardoor eindigde het duel in 0-0.

Mitchell van der Gaag kon vanavond weer een beroep doen op Mitchell te Vrede. De topscorer raakte in de uitwedstrijd tegen Willem II geblesseerd, keerde zaterdag terug in de basis. Daardoor week Gervane Kastaneer uit naar de flank, zakte Ramon Pascal Lundqvist een linie en nam Mounir el Allouchi plaats op de bank. Giovanni Korte flankeerde Te Vrede aan de rechterkant.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor FC Groningen. Bruns dook op in de zestien en wordt handig door de lucht bediend, maar hij volleerde de bal vervolgens over het doel van Van Leer. Kort daarna kwam NAC met een antwoord. Lundqvist gaf de bal voor op Kastaneer, die kon schieten, maar de bal via de voeten van Padt naast het doel zag verdwijnen. Dit gebeurde ongeveer na een kwartier spelen, waarna beide ploegen vervolgens niet echt meer gevaarlijk werden. De meeste duels werden uitgevochten op het middenveld, met af en toe een uitbraak naar het doel.

Na rust verving Leigh op de linksbackpositie Gersbach. De Parel van het Zuiden creëerde in de eerste minuten na rust direct mogelijkheden op de 1-0. Zowel Te Vrede als Van Anholt waren dichtbij de openingstreffer. In de 56e minuut kwam de thuisploeg goed weg. Na een verkeerde bal achterin, kon Groningen richting het doel van NAC, maar Van Leer stond goed en kon redding brengen.

In de 69ste minuut probeerde Reis het namens de Groningers van een afstand en raakte daarbij de lat. De geel-zwarten gingen vervolgens over op de aanval. Leigh gaf de bal vanaf de linkerkant voor, waarna Padt de bal losliet. Even leek de bal over de lijn te zijn, maar de VAR greep niet in en dus bleef het 0-0.

Met nog een kwartier op de klok was het alles of niets voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. Te Vrede had de 1-0 op zijn schoen, maar zijn schot werd ongelukkig geblokt door medespeler Palmer-Brown. Ook Groningen kreeg via Doan nog een dot van een kans, echter redde Van Leer wederom. In de absolute slotfase kon Kastaneer zich nog kronen tot matchwinnaar nadat hij zich goed in positie manouvreerde, maar zijn schot ging ruim over. Daardoor eindigde het in Breda in 0-0.

Karakteristieken
Opstelling NAC: Van Leer, Van Anholt, Koch, Dervite (85' Mühren), Palmer-Brown, Gersbach (46' Leigh), Lundqvist, Nijholt, Korte (68' Kaikai), Te Vrede, Kastaneer.

Opstelling FC Groningen: Padt: Handwerker, Chabot, Te Wierik, Zeefuik, Bruns (73' El Hankouri), Reis, Memisevic, Doan, Mahi (88' Gladon), Sierhuis (63' Bel Hassani)

Scoreverloop: -

Gele kaarten: Koch (NAC), Mahi (FC Groningen)

Rode kaarten: -

Toeschouwers: 18.572
 
Wij komen uit in de: