bezig met laden...

Wedstrijden

09 MAART 2019 / 19:45
Eredivisie
2
0

NAC Breda

PSV

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo PSV - NAC Breda

PSV - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: PSV - NAC Breda
Speeldatum: 09-03-2019
Aanvangstijd: 19:45 uur
Locatie: Philips Stadion, Eindhoven
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 240 kaarten voor de autocombi, de kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via NAC en de NAC Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Supporters met een kaart voor de autocombi kunnen hun kaart omwisselen bij Esso Raakeind langs de A58 (ter hoogte van Gilze) tussen 18:15 en 18:45 uur. Daar ontvang je een routebeschrijving en parkeerticket voor de parkeerplaats bij het Philips Stadion. Op de parkeerplaats in Eindhoven wordt het omwisselbiljet ingeruild voor een toegangsbewijs. 

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen De supportersbussen richting Eindhoven vertrekken om 18:00 uur vanaf P5, de grote parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion. 

Voor meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging kun je kijken op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

Het is niet toegestaan om met personenbusjes af te reizen naar Eindhoven, omdat deze niet kunnen parkeren in de betreffende garage.

In het uitvak wordt geen alcohol geschonken rond de wedstrijd.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 19-02-19, 09:00 uur 20-02-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 20-02-19, 09:00 uur 21-02-19, 09:00 uur
(S)CC: 21-02-19, 09:00 uur 07-03-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 21-02-19, 09:00 uur 08-03-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 10,50
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 12,50
Uitkaart+ (bus) € 25,50
Club van 1912 + (S)CC (bus) € 27,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €9
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN EINDHOVEN EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft zaterdagavond een nederlaag geleden op bezoek bij PSV. De Bredanaars verloren in Eindhoven met 2-0 van de koploper, die al na vijf minuten spelen op een 1-0 voorsprong kwam. Invaller Malen tekende in de tweede helft voor het tweede Eindhovense doelpunt. 

Bij NAC keerde aanvoerder Menno Koch terug in de basis. De centrale verdediger keerde terug van een schorsing en wisselde Daan Klomp af, die deze wedstrijd eveneens dankzij een schorsing aan zich voorbij moest laten gaan. Daarnaast ontbrak Arno Verschueren op het middenveld. De Belg maakte in de uitwedstrijd tegen Vitesse zijn rentree na blessureleed, maar moest vanwege een terugslag pas op de plaats maken. Gianluca Nijholt was zijn vervanger. 

De wedstrijd was slechts vijf minuten onderweg toen PSV al op een 1-0 voorsprong kwam. Na een voorzet van Gakpo kon De Jong de bal binnen tikken. De thuisploeg liet het er vervolgens niet bij zitten en kreeg via Gakpo (redding van Van Leer) en Angeliño (schot op de lat) kansen om de voorsprong verder uit te breiden. Voor de ploeg van Mitchell van der Gaag was het vooral tegenhouden geblazen. Dat lukte aardig, met het gevolg dat het zelf nauwelijks toekwam aan het creëren van kansen. Bij rust was de stand nog steeds 1-0. 

Na rust wist PSV opnieuw vroeg te scoren en opnieuw was De Jong trefzeker. Zijn kopbal werd echter afgekeurd na ingrijpen van de VAR wegens buitenspel van Gakpo eerder in de aanval die tot de treffer leidde. De Eindhovenaren hadden moeite met het verdedigende spel van NAC, dat via Te Vrede nog twee mogelijkheden kreeg om op gelijke hoogte te komen. Een schot op aangeven van de ingevallen Rosheuvel was echter niet zuiver en een kopbal van Koch ging net aan de spits voorbij. Toch was het aan de andere kant wachten op een doelpunt van de huidige nummer een van de Eredivisie, dat steeds in de aanval was. Na een aantal gemiste pogingen van onder andere De Jong wist invaller Malen in de 72e minuut wel het net te vinden namens PSV. 

In het laatste kwartier kwam NAC er aanvallend niet meer aan te pas en verzuimde PSV het om de kansen die het kreeg te benutten en de score verder uit te bouwen. Zo bleef de stand 2-0. 

Volgende week zaterdag (16 maart) neemt NAC het thuis op tegen FC Utrecht. De aftrap van het Avondje NAC is om 19:45.


Karakteristieken

Opstellingen
PSV: Zoet, Schwaab, Viergever, Angeliño, Dumfries, Hendrix (67’ Sadílek), Rosario, Ihattaren (82’ Pereiro), De Jong, Bergwijn, Gakpo (68’ Malen)

NAC: Van Leer, Van Anholt, Koch, Palmer-Brown, Dervite (90’ Kastaneer), Gersbach, Nijholt, El Allouchi, Korte (65’ Rosheuvel), Lundqvist (78’ Mühren), Te Vrede 

Gele kaarten
PSV: Agenliño, Malen
NAC: -
 
Rode kaarten
PSV: -
NAC: -

Scoreverloop: 
5’ 1-0 De Jong
71’ 2-0 Malen
 
Wij komen uit in de: