bezig met laden...

Wedstrijden

31 MAART 2019 / 12:15
Eredivisie
1
1

NAC Breda

VVV-Venlo

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - VVV-Venlo

Wedstrijdinformatie 

Wedstrijd: NAC Breda - VVV-Venlo
Speeldatum: 31-03-2019
Aanvangstijd: 12:15u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er geen ClubCard-verplichting. 
Openingstijd stadion: 10:45u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 11-03-19, 09:00 uur 12-03-19, 09:00 uur
Internet Verkoop: 12-03-19, 09:00 uur 31-03-19, 10:15 uur
S&I-desk Verkoop: 12-03-19, 13:00 uur 29-03-19, 17:00 uur
Kassa Verkoop*: 31-03-19, 10:15 uur 31-03-19, 12:15 uur

 
(*) Er is alleen kassaverkoop als de wedstrijd op die dag nog niet is uitverkocht. De kassaverkoop vindt plaats bij de Service- & Informatiedesk, tenzij anders vermeld.

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD

Let op: NAC heeft een nieuwe Ticketshop! Heb je jouw account op NACtickets.nl nog niet geactiveerd? Doe dit dan voordat je kaarten gaat bestellen!

 

Wedstrijdverslag

NAC heeft zondagmiddag gelijkgepeeld tegen VVV-Venlo. De bezoekers kwamen na een kwartier spelen op voorsprong door een treffer van Mlapa, maar na ruim een uur spelen bracht Greg Leigh de stand op 1-1. Aan beide kanten waren er daarna nog kansen, zeker in de blessuretijd toen Mitchell te Vrede een goede schietkans kreeg, maar gescoord werd er niet meer.

Kersverse trainer Ruud Brood bracht een aantal wijzigingen aan in zijn ploeg. Op de linksbackpositie een basisplaats voor Greg Leigh, die Alexander Gersbach verving. Het centrale defensieve duo werd gevormd door aanvoerder Menno Koch en Erik Palmer-Brown, dat ging ten koste van Dorian Dervite. Anouar Kali keerde daarnaast weer voor het eerst sinds de uitwedstrijd tegen de Graafschap, begin februari, terug in de basis. Samen met Mounir El Allouchi vormde hij de as op het middenveld. Ramon Pascal Lundqvist speelde als nummer tien achter Giovanni Korte, Mitchell te Vrede en Gervane Kastaneer.

NAC begon goed aan de wedstrijd en dat resulteerde direct in een aantal grote mogelijkheden. Na vijf minuten raakte Mitchell te Vrede de lat en niet veel later stuurde Ramon Pascal Lundqvist Giovanni Korte alleen op de keeper af, die stuitte echter op doelman Unnerstall. De bezoekers stonden erbij en keken ernaar maar hadden aan één mogelijkheid genoeg. Na een kwartier spelen profiteerde VVV’er Mlapa van het feit dat Pelé van Anholt een weggewerkte corner niet goed onder controle kreeg. De spits schoot beheerst de 0-1 binnen.

Het was vervolgens zoeken voor de thuisploeg om weer in het goede spel van daarvoor te komen. Dat lukte eigenlijk nauwelijks. Echter was de ploeg van Maurice Steijn ook niet overtuigend waardoor tot aan de rust, op wat gele kaarten na, nauwelijks iets noemenswaardigs gebeurde.

Na rust moest NAC vol aan de bak om een resultaat neer te zetten. In de 56e minuut had Te Vrede de 1-1 voor het inkoppen, maar zijn inzet werd middels een goede reflex gepareerd door Unnerstall. Tien minuten later was het wél raak. Uit een vrije trap voor Lundqvist, kopte Leigh de gelijkmaker binnen.

De thuisploeg ging daarna vol voor de overwinning en leek met nog een kwartier spelen een penalty te krijgen. Na ingrijpen van de VAR, draaide Van de Graaf zijn beslissing echter terug. El Allouchi kreeg daarop een gele kaart gepresenteerd voor een schwalbe. Kort daarna kreeg de middenvelder opnieuw geel en dus rood voor een vermeende overtreding in het zestienmetergebied van VVV.

De Bredanaars moesten het de resterende tien minuut met tien man doen, waardoor de bezoekers wat meer druk konden zetten. Dit leidde echter tot niets. Te Vrede had daarentegen in de blessuretijd de uitgelezen mogelijkheid om de 2-1 binnen te schieten, alleen het was wederom Unnerstall die de bal uit het doel hield.

Het eindigde dus in 1-1. Nu moet NAC op naar Kralingen, waar de ploeg het aankomende woensdagavond opneemt tegen Excelsior. In het Van Dongen & De Roo Stadion wordt om 19:45 uur afgetrapt. Alle 500 kaarten voor het uitvak zijn inmiddels verkocht.

Karakteristieken

Opstellingen
NAC: Van Leer, Van Anholt (82’ van Hooijdonk), Koch, Palmer-Brown, Leigh, El Allouchi, Kali, Lundqvist, Kastaneer (60’ Rosheuvel), Korte, Te Vrede

VVV-Venlo: Unnerstall, Kum, Janssen, Röseler, Rutten, Post, Opoku, Van Ooijen (46’ Grot), Mlapa, Seuntjens (80’ Linthorst), Joosten

Gele kaarten
NAC: Van Anholt
VVV-Venlo: Kum, Janssen, Rutten

Rode kaarten
NAC: El Allouchi (2x geel)
VVV-Venlo: -

Scoreverloop:
14’ 0-1 Mlapa
66’ 1-1 Leigh
 
Wij komen uit in de: