bezig met laden...

Wedstrijden

06 APRIL 2019 / 20:45
Eredivisie
1
0

NAC Breda

Heracles Almelo

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Heracles - NAC Breda

Heracles - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Heracles - NAC Breda
Speeldatum: 06-04-2019
Aanvangstijd: 20:45 uur
Locatie: Polman Stadion, Almelo
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 300 kaarten voor de autocombi, de kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via NAC en de NAC Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Supporters met een kaart voor de autocombi kunnen hun kaart omwisselen achter het uitvak van het Polman Stadion. Let op: er zijn slechts 100 parkeerkaarten beschikbaar. Een parkeerkaart is af te halen bij de Service- & Informatiedesk van NAC, op vertoon van je e-ticket en de klantnummers van de mensen die bij jou in de auto zitten (minimaal drie personen per auto). Zonder parkeerkaart kom je niet binnen!

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen Voor meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging kun je kijken op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

Zie punt 'Omwisselinformatie' voor informatie over de parkeerkaart. Ben je niet in gelegenheid de komende weken een parkeerkaart op te halen? Neem dan contact op met ticketing@nac.nl. 

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 20-03-19, 09:00 uur 21-03-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 21-03-19, 09:00 uur 22-03-19, 09:00 uur
(S)CC: 22-03-19, 09:00 uur 04-04-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 20-02-19, 09:00 uur 04-04-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 10,50
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 12,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €9
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN ALMELO EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft vanavond de goede vorm van afgelopen week geen vervolg kunnen geven. De ploeg ging in Almelo onderuit tegen Heracles dankzij een late treffer van Kristoffer Peterson. Dat bleek het enige doelpunt van de wedstrijd die in 1-0 eindigde. 

Bij NAC waren er twee wijzigingen in de basiself ten opzichte van het gewonnen uitduel van afgelopen woensdag tegen Excelsior. Op het middenveld keerde Mounir El Allouchi terug van een schorsing, wat ten kosten ging van Gianluca Nijholt. Daarnaast stond Khalid Karami in de basis, hij verving Pelé van Anholt op de rechtsbackpositie. 

De eerste helft was weinig hoogdravend te noemen en kende nauwelijks hoogtepunten. Heracles koos zo nu en dan de aanval, maar dat leidde niet tot direct gevaar voor de Bredanaars, die op hun beurt in aanvallend opzicht geen potten konden breken en de zaken in verdedigend opzicht prima op orde hadden. De grootse kans van de eerste helft was voor Peterson, die na balverlies van Erik Palmer-Brown op Van Leer af kon gaan. De Bredase goalie verrichtte echter een prima redding en reageerde een minuut later opnieuw goed op een zwabberbal van Duarte. 

In de tweede was Heracles de bovenliggende partij en nam het wederom het initiatief. NAC moest alle zeilen bijzetten om de verdediging dicht te houden en ging zelf slordig om met de countermogelijkheden die er zo nu en dan lagen. Met mogelijkheden voor Duarte, Kuwas en Peterson hing een doelpunt voor de Almeloërs in de lucht, maar even leek NAC het stokje over te nemen en de wedstrijd te controleren. Echte kansen creëren lukte echter niet voor de ploeg. Even leek Rosheuvel alleen op Blaswich af te kunnen, maar hij werd reglementair afgestopt door de defensie van de Almeloërs.

Toen een resultaat voor NAC steeds dichterbij kwam, sloeg de thuisploeg toe. Peterson kon van dichtbij binnen koppen na een voorzet van Kuwas. Daarmee was het verzet van de Bredanaars gebroken. De ploeg wist geen echte mogelijkheden voor de gelijkmaker te forceren en Heracles ging niet goed om et de geboden ruimte. Daardoor eindigde het duel in Almelo in 1-0.

Karakteristieken

Opstellingen
Heracles: Blaswich, Breukers, Rossmann (46’ Van Hintum), Van den Buijs, Czyborra, Duarte, Merkel, Osman (69’ Konings), Peterson, Kuwas, Dalmau (86’ Drost)

NAC: Van Leer, Karami, Koch, Palmer-Brown, Leigh, El Allouchi, Kali, Lundqvist (78’ Ilic), Kastaneer (66’ Kaikai), Korte (56’ Rosheuvel), Te Vrede

Gele kaarten
Heracles: Duarte, Van Hintum
NAC: Kali, Kastaneer

Rode kaarten
Heracles:
NAC: 

Scoreverloop: 
81’ 1-0 Peterson
 
Wij komen uit in de: