bezig met laden...

Wedstrijden

12 APRIL 2019 / 20:00
Eredivisie
1
1

NAC Breda

FC Emmen

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - FC Emmen

Wedstrijdinformatie 

Wedstrijd: NAC Breda - FC Emmen
Speeldatum: 12-04-2019
Aanvangstijd: 20:00u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er een ClubCard-verplichting. Seizoenkaarthouders kunnen acht extra kaarten bestellen, ClubCard-houders vijf.
Openingstijd stadion: 18:30u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 26-03-19, 09:00 uur 27-03-19, 09:00 uur
Internet Verkoop: 27-03-19, 09:00 uur 12-04-19, 18:00 uur
S&I-desk Verkoop: 26-03-19, 13:00 uur 12-04-19, 17:00 uur
Kassa Verkoop*: 12-04-19, 18:00 uur 12-04-19, 20:00 uur

 
(*) Er is alleen kassaverkoop als de wedstrijd op die dag nog niet is uitverkocht. De kassaverkoop vindt plaats bij de Service- & Informatiedesk, tenzij anders vermeld.

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD

Let op: NAC heeft een nieuwe Ticketshop! Heb je jouw account op NACtickets.nl nog niet geactiveerd? Doe dit dan voordat je kaarten gaat bestellen!

 

Wedstrijdverslag

NAC heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het treffen met FC Emmen. De bezoekers kwamen voor rust op een 0-1 voorsprong en het duurde tot vlak voor tijd voordat NAC iets terug kon doen, maar het bleef bij de treffer van Palmer-Brown en dus pakte NAC niet de zo gewenste driepunter.

Brood voerde twee wissels door in de basiself van NAC ten opzichte van de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Greg Leigh moest de wedstrijd vanwege een blessure aan zich voorbij laten gaan, zijn vervanger was Pelé van Anholt. Daarnaast weer een basisplaats voor Mikhail Rosheuvel, wat te koste ging van Gervane Kastaneer. 

Na een kwartier spelen, waarin NAC twee pogingen had maar geen doel trof, kwam FC Emmen op een 0-1 voorsprong. Het eerste gevaar van de bezoekers was meteen raak. Slagveer schoot vanuit een lastige hoek en zag zijn poging door de benen van Van Leer binnen vallen.

NAC creëerde weinig in aanvallend opzicht en liet de bal rond gaan zonder het de tegenpartij echt lastig te maken. FC Emmen werd daarentegen in de 28e minuut opnieuw gevaarlijk. Van Leer hield een vrije trap van Cavlan knap uit het doel, waarna NAC de bal via de lat en een verdediger weg kon werken. Kort daarna kon NAC zelf overgaan op de aanval, waarbij Korte een teen tekort kwam bij een voorzet van Rosheuvel. 

Na een half uur spelen besloot Brood al voor de eerste keer te wisselen. El Allouchi ging naar de kant en werd vervangen door Ilic. In de 38e minuut kwam NAC opnieuw goed weg. Van Leer moest een dubbele redding verrichten op in eerste instantie een schot van Cavlan en daarna de rebound van Jansen. NAC kroop door het oog van de naald, maar was vlak voor rust de kans op de gelijkmaker. Korte kan koppen, maar raakte de lat boven keeper Scherpen. 

Na rust moest NAC alles op alles zetten om een resultaat te halen. Vandaar dat de ploeg gelijk de aanval zocht. In de zestigste minuut besloot Brood opnieuw een aanvallende wissel door te voeren. De trainer haalde Van Anholt naar de kant en bracht Van Hooijdonk in. Hierdoor ontstond er ruimte voor FC Emmen, dat dan ook een aantal keer via de counter uit kon breken richting het doel van Van Leer, maar de keeper keerde de pogingen die richting doel kwamen prima. Aan de andere kant had NAC alle moeite om de defensieve linie van de bezoekers te doorbreken. Van achteruit werd de lange bal gehanteerd, maar deze wilde maar niet goed vallen. Tot in de 88e minuut. Ilic probeerde het van afstand, Scherpen werkte in eerste instantie weg, maar de oplettende Palmer-Brown schoot de gelijkmaker binnen. 

Dit was de opmaat voor alsnog een spannende slotfase, maar het mocht niet zo zijn. Lundqvist kreeg nog een mogelijkheid om te schieten in de blessuretijd, maar zijn poging ging ruim over het doel. Daardoor eindigde de wedstrijd in 1-1.
 
Wij komen uit in de: