bezig met laden...

Wedstrijden

21 APRIL 2019 / 14:30
Eredivisie
2
1

NAC Breda

Fortuna Sittard

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Fortuna Sittard - NAC Breda

Fortuna Sittard - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Fortuna Sittard - NAC Breda
Speeldatum: 21-04-2019
Aanvangstijd: 14:30 uur
Locatie: Fortuna Sittard Stadion, Sittard
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 300 kaarten voor de autocombi, de kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Supporters met een kaart voor de autocombi kunnen vanaf 13:00 uur hun kaart omwisselen op P Roevenpeel langs de A2, ter hoogte van Nederweert-Zuid. Daar wordt de kaart omgewisseld en een routebeschrijving uitgereikt. 

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen De bussen richting Sittard vertrekken om 11:30 uur vanaf P5, de grote parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion.

Voor meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging kun je kijken op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 02-04-19, 09:00 uur 03-04-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 03-04-19, 09:00 uur 04-04-19, 09:00 uur
(S)CC: 04-04-19, 09:00 uur 18-04-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 02-04-19, 09:00 uur 19-04-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 10,50
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 12,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €9
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN SITTARD EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft opnieuw een dreun te verwerken gekregen. Op bezoek bij Fortuna Sittard kon de ploeg geen resultaat uit het vuur slepen. Twee treffers van Mark Diemers zorgden voor een 2-0 achterstand, voordat Mitchell te Vrede nog iets terug deed, maar verder kwam NAC niet. Het eindigde in 2-1.

NAC trad in Sittard aan met een wijziging in de basiself ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Emmen: Luka Ilic maakte zijn opwachting. Dit ging ten koste van Mikhail Rosheuvel die op de bank startte. 

Fortuna Sittard begon goed aan de wedstrijd en koos vol voor de aanval. Dit betekende dat de ploeg uit Breda voornamelijk aan het tegenhouden was en zelf nauwelijks aan voetballen toekwam. De thuisploeg creëerde ondanks het overwicht geen enorme kansen, tot in de 24e minuut Diemers zijn inzet op de paal en Van Leer zag stuitten. De grootste mogelijkheid tot dan toe. 

Net toen de geel-zwarten wat meer aan voetballen toekwamen en de grootste dreiging van de zijde van Fortuna voorbij leek, kreeg NAC een penalty tegen. Na een solo van Lamprou ging de aanvaller van Fortuna over het been van Palmer-Brown en wees Van Boekel naar de stip. Diemers schoot vervolgens de 1-0 binnen, buiten bereik van Van Leer. Dat was ook de ruststand.

Na rust kwam Grad Damen, die na lange tijd zijn rentree maakte voor NAC 1, in de ploeg voor Palmer-Brown. De eerste mogelijkheid voor NAC was tien minuten na rust. Te Vrede stond bij een corner helemaal vrij bij de tweede paal, maar miste de bal volledig. Kort daarna kon El Allouchi indribbelen en schieten, alleen schoot hij ruim naast. 

Brood ging vervolgens over op alles of niets en bracht met Rosheuvel en Kastaneer twee extra aanvallers in. NAC creëerde hierdoor meer dan in de eerste helft. Via Korte en Ilic kreeg het de mogelijkheden op de gelijkmaker. Eerstgenoemde ging samen met Te Vrede op keeper Koselev af, maar ging voor eigen succes en stuitte op de doelman. Niet veel later haalde de Fortunese keeper een schot van Ilic uit de bovenhoek. 

Aan de andere kant kreeg de thuisploeg meer ruimte en was het wel raak: opnieuw Diemers dompelde NAC in rouw met de 2-0. In de blessuretijd kwam NAC nog wel op 2-1 dankzij een treffer van Te Vrede, maar verder kwam de ploeg niet.

Karakteristieken

Opstellingen
Fortuna: Koşelev, Mac-Intosch, Heerings, Pinto, Ňinaj, Diemers, El Messaoudi, Balić (80’ Hutten), Smeets (73’ Ciss), Lamprou, Novakovich (34’ Stokkers)

NAC: Van Leer, Karami (70’ Kastaneer), Koch, Palmer-Brown (46’ Damen), Van Anholt, El Allouchi, Kali, Lundqvist (65’ Rosheuvel), Ilic, Korte, Te Vrede

Gele kaarten
Fortuna: El Messaoudi
NAC: 

Rode kaarten
Fortuna:
NAC: 

Scoreverloop: 
39’ 1-0 Diemers (P)
80’ 2-0 Diemers
90+1' Te Vrede
 
Wij komen uit in de: