bezig met laden...

Wedstrijden

25 SEPTEMBER 2018 / 18:30
KNVB Beker
2
0

NAC Breda

RKC Waalwijk

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo RKC Waalwijk - NAC Breda

RKC Waalwijk - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: RKC Waalwijk - NAC Breda
Speeldatum: 25-09-2018
Aanvangstijd: 18:30 uur
Locatie: Mandemakers Stadion, Waalwijk
Competitie: KNVB Beker
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. Er worden in totaal 570 kaarten verkocht voor het uitvak. NAC verkoopt 255 kaarten voor supporters die met de auto naar Waalwijk af mogen reizen. De overige kaarten zijn voor de buscombi, verkrijgbaar via NAC en de Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Omwisselen van de kaart voor de autocombi gebeurt deze wedstrijd achter het uitvak van het Mandemakers Stadion.

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen De bussen naar Waalwijk vertrekken om 17:00 uur vanaf P5, het grote parkeerterrein naast het Rat Verlegh Stadion.

Meer informatie over de vertrektijd van de bussen van NAC Supportersvereniging vind je op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Om zoveel mogelijk supporters de kans te geven met de auto naar Waalwijk af te reizen, wordt er uit gegaan van minimaal vier personen per auto. Zorg dus dat je minimaal dit aantal personen in de auto hebt.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 10-09-18, 09:00 uur 11-09-18, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 11-09-18, 09:00 uur 12-09-18, 09:00 uur
(S)CC: 12-09-18, 09:00 uur 21-09-18, 17:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 12-09-18, 11:00 uur 24-08-18, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 11,50
Uitkaart+ (bus) € 25
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 13,50
Club van 1912 + (S)CC (bus) € 27
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.
De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €10
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN WAALWIJK EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC Breda heeft zaterdagavond met alles wat het had gevochten tegen PSV. De ploeg van Mitchell van der Gaag wist de Eindhovenaren tot aan de rust op 0-0 te houden. Met het publiek erachter ging het vervolgens in de tweede helft opzoek naar misschien wel een verrassing, maar uiteindelijk bleek de koploper toch een maatje te groot en werd het 0-2 in het Rat Verlegh Stadion. 

De Parel van het Zuiden ging goed van start tegen de huidig koploper. Vanaf het begin lieten de Bredanaars merken dat ze wat wilden laten zien aan het publiek. Desondanks was het PSV dat de eerste kans kreeg, middels een vrije trap. In de twaalfde minuut was daar de eerste mogelijkheid voor de thuisploeg, maar Kastaneer kreeg de bal niet lekker op zijn hoofd na een vlotte aanval over rechts. De bezoekers waren in de fase daarna de bovenliggende partij, maar het kon niet echt gevaarlijk worden. Mede door goed defensief werk van de Bredase verdediging. De grootste kans van de Eindhovenaren kwam uit een vrije trap van Pereiro, maar deze werd keurig gepareert door sluitpost Benjamin van Leer.

In de 35e minuut was de Parel van het Zuiden nogmaals gevaarlijk. Kastaneer stoomde op naar het doel van de bezoekers en schoot vanaf 20 meter onfortuinlijk op de hakken van spits Mitchell Te Vrede waarna de bal naast ging. NAC wist vervolgens met een grote dosis werklust PSV tot aan de rust op 0-0 te houden.

Na rust zocht NAC opnieuw de aanval via Rosheuvel, opzoek naar misschien wel een verrassing tijdens het Avondje NAC. De rechtsbuiten zag zijn schot echter over het doel van doelman Zoet gaan. Niet snel daarna was het toch PSV dat op voorsprong kwam. Een voorzet vanaf de linkerkant van het veld kwam met enig fortuin voor de voeten van Luuk de Jong en hij tikte simpel binnen.

De geel-zwarten lieten zich niet van hun stuk brengen door het tegendoelpunt en bleven weerstand bieden. De grootste kans van de wedstrijd was voor Te Vrede, die door Kastaneer voor open doel werd gezet. De spits stuitte vervolgens op de voeten van keeper Zoet. Niet veel later leek de ploeg van Mitchell van der Gaag een strafschop te krijgen na vermeend hands van Viergever. De VAR werd ingeschakeld en deze bevestigde de eerste beslissing van arbiter Higler: de bal ging niet op de stip. De situatie bracht veel commotie te weeg. De Jong, Nijholt en Rosheuvel kregen alle drie een gele prent wegens protesteren. 

NAC bleef druk houden op de uitploeg, die ondanks dat toch een paar keer uit wist te breken en liet zien dat het niet voor niets de huidige nummer een van de ranglijst is. Echter, er werd amper een kans gecreëerd voor het doel van Benjamin van Leer. De wedstrijd ging hierna over en weer met NAC als meest gevaarlijke ploeg. Een kwartier voor tijd kreeg Rosheuvel de mogelijkheid op de gelijkmaker doormiddel van een vrije trap. Deze werd echter weg gebokst door sluitpost Zoet, waarna de bal voor de voeten kwam van Anouar Kali. Hij haalde uit maar zag zijn poging op de lat uiteenspatten. 

PSV leek daarna de wedstrijd op slot te gooien. De bezoekers kregen kansen via Angeliño en Bergwijn maar deze gingen er niet in. Hierdoor bleef NAC in de wedstrijd en ging het op zoek naar de 1-1. El Allouchi en Korte werden ingebracht om nog wat aanvallender te gaan spelen. NAC kreeg de gewenste gelijkmaker niet, waarna de ploeg van Mark van Bommel er alsnog in de extra tijd 0-2 van maakte via Malen.

Komende vrijdag reist de ploeg van Mitchell van der Gaag af naar De Galgenwaard, waar het om 20:00 uur aftrapt tegen FC Utrecht. 

Statistieken 


Opstellingen

NAC: Van Leer, Sporkslede, Koch, Mets ('88 El Allouchi), Carolina, Nijholt ('72 Korte), Mühren, Kali, Rosheuvel, Te Vrede, Kastaneer


PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño, Rosario, Pereiro ('62 Malen), Hendrix, Lozano ('84 Ramselaar), De Jong, Bergwijn ('90+3 Mauro Júnior)
          

Gele kaarten:

PSV: De Jong, Rosario, Lozano, Zoet

NAC: Te Vrede, Nijholt, Rosheuvel


Rode kaarten: 

PSV: -

NAC: -
Scoreverloop: '48 De Jong, '90+2 Malen

Foto's

RKC - NAC 2018/2019RKC - NAC 2018/2019RKC - NAC 2018/2019RKC - NAC 2018/2019
RKC - NAC 2018/2019 15 foto's 25 september 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: