bezig met laden...

Wedstrijden

23 JULI 2019 / 19:00
Vriendschappelijk
0
2

NAC Breda

RKC Waalwijk

Voorbeschouwing

Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Gagelrijzen in St. Willebrord. Kaarten zijn verkrijgbaar via NACtickets.nl, de Service- & Informatiedesk en de kassa van het sportpark.

Volwassen: €10
Jeugd (t/m 17 jaar): €5
Ouderen (65+): €5
Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Wedstrijdverslag

NAC heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk met 0-2 verloren. Beide doelpunten van de Waalwijkers vielen in de eerste helft en kwamen van de voet van Meulensteen en Spierings.

NAC trad in St. Willebrord aan met de volgende elf in de basisopstelling: Olij, Schouten, Riera, Monsalve, Mashart, Verschueren, Damen, El Allouchi, Filipovic, Stokkers en Bohui. 

Het duel was voor rust redelijk in balans. Namens de bezoekers krijg Bilate onder andere een kopkans, maar hij knikte de bal over het doel van Olij. Aan de andere kant werd El Allouchi bereikt in kansrijke positie, maar zijn schot ging naast. Het was echter RKC dat, enigszins fortuinlijk, aan de leiding kwam. Meulensteen haalde uit van ruim 20 meter en zag zijn poging via de voet van Riera en de grond over keeper Olij in het doel ploffen: 0-1. Vlak voor rust werd die score verdubbeld. Sow vertrok op links op de rand van buitenspel, maar de grensrechter hield zijn vlag naar beneden. Vanaf de achterllijn bediende hij Spierings, die de 0-2 binnengleed. 

Na rust, met Van der Gaag, Azzagari, Van Hooijdonk en Neelen als invallers bij NAC, ging de thuisploeg op zoek naar een treffer. Pogingen van Van Hooijdonk, Van der Gaag en El Allouchi hadden echter niet het gewenste effect. In de slotfase zorgde invaller Kudimbana met enkele fraaie acties op de rechterflank nog voor wat opwinding, maar een doelpunt viel er niet meer. 
 
Wij komen uit in de: