bezig met laden...

Wedstrijden

09 AUGUSTUS 2019 / 20:00
Keuken Kampioen Divisie
0
2

NAC Breda

FC Dordrecht

Voorbeschouwing

** De wedstrijd tegen FC Dordrecht is uitverkocht! **

Voorverkoopinfo FC Dordrecht - NAC Breda

FC Dordrecht - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: FC Dordrecht - NAC Breda
Speeldatum: 09-08-2019
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Riwal Hoogwerkers Stadion, Dordrecht
Competitie: Keuken Kampioen Divisie
Vervoersregeling: Buscombi. NAC verkoopt 169kaarten voor de autocombi, de kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging (www.NAC-supver.nl) en andere supportersgeledingen.
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen De bussen richting Dordrecht vertrekken om 18:00 uur vanaf P5, de grote parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion.

Meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging vind je op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 26-07-19, 09:00 uur 27-07-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 27-07-19, 09:00 uur 28-07-19, 09:00 uur
(S)CC: 28-07-19, 09:00 uur 06-08-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 28-07-19, 13:00 uur 08-08-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (bus) € 21
Club van 1912 + (S)CC (bus) € 23
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.De prijs van de ticket is alsvolgt opgebouwd:

- Prijs kaart: €9
- Prijs toeslag: €1,50 (Uitkaart+) en €3,50 (Club van 1912 en (S)CC)


STEUN NAC IN DORDRECHT EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC is het seizoen 2019/2020 goed begonnen. De ploeg van Ruud Brood won op bezoek bij FC Dordrecht met 0-2 dankzij treffers van Arno Verschueren en Luka Ilic. 

Op het veld van het Riwal Hoogwerkers Stadion stonden de enigszins verwachte elf namen aan de aftrap. Nick Olij stond op doel met voor hem Robin Schouten, Roger Riera, Nacho Monsalve en Jethro Mashart. Op het middenveld koos Brood voor Ivan Ilic, Arno Verschueren en Mounir El Allouchi, terwijl voorin Andrija Filipovic, Finn Stokkers en Luka Ilic mochten beginnen. 

NAC kende een goed begin, want al binnen een minuut kreeg Luka Ilic de eerste grote kans. Zijn kopbal na een corner ging maar net voorlangs. Het bleek een voorbode voor een goede eerste helft van de Parel van het Zuiden. Keeper Olij had zelfs bijna zijn naam achter de openingsgoal staan, want zijn verre uittrap stuiterde over zijn collega Ten Hove aan de andere kant, maar de bal ging net naast. Tien minuten later was het wel raak. Verschueren kreeg het hoofd tegen een vrije trap van Filipovic en knikte hard raak: 0-1.

Hoewel 0-1 de ruststand was, had het zomaar meer kunnen zijn. Vlak voor de thee kregen Stokkers en Filipovic nog kansen op meer, maar de bal wist het net niet te vinden. 

Na rust kreeg de thuisploeg meer de geest. Olij moest een aantal keer in actie komen om zijn doel schoon te houden, maar deed dit met verve. Daardoor bleef NAC op de been en daar profiteerde ploeg van, want na ruim een uur voetballen viel de goal aan de andere kant. Luka Ilic sneed vanaf rechts naar binnen en haalde met links uit. De aanvaller zag zijn poging achter Ten Hove in de verre hoek ploffen: 0-2. 

Dordrecht probeerde in het restant van het duel nog wel de anasluitingstreffer te maken, maar NAC kwam niet meer echt in de problemen. Aan de andere kant wist de ploeg niet te profiteren van de ruimte die de thuisploeg liet, waardoor het duel in een 0-2 overwinning voor NAC eindigde.
 
Wij komen uit in de: