bezig met laden...

Wedstrijden

30 AUGUSTUS 2019 / 20:00
Keuken Kampioen Divisie
2
1

NAC Breda

FC Volendam

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo FC Volendam - NAC Breda

FC Volendam - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: FC Volendam - NAC Breda
Speeldatum: 30-08-2019
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Kras Stadion, Volendam
Competitie: Keuken Kampioen Divisie
Vervoersregeling: Buscombi. Kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via NAC, de NAC Supportersvereniging en verschillende andere supportersgeledingen. 

Er zijn voor dit duel twee soorten kaarten:

- 'Wedstrijd + De Dijk': deze supporters vertrekken eerder en bezoeken voor het duel de Dijk in Volendam

- 'Wedstrijd': deze supporters bezoeken alleen de wedstrijd en gaan vooraf niet naar de Dijk in Volendam.
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen Let op: onderstaande tijden kunnen nog wijzigen.

De bussen richting Volendam voor zowel wedstrijdbezoek als bezoek aan De Dijk vertrekken vanaf 14:45 uur vanaf P5, de grote parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion.

Bussen voor alleen wedstrijdbezoek vertrekken om 16:15 uur vanaf P5.

Meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging vind je op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

- Het is niet toegestaan om op eigen vervoer naar Volendam af te reizen of te overnachten in Volendam.
- Dronken supporters worden geweigerd bij het stadion.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 12-08-19, 12:00 uur 13-08-19, 12:00 uur
Club van 1912-leden: 13-08-19, 12:00 uur 14-08-19, 12:00 uur
(S)CC: 14-08-19, 12:00 uur 27-08-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 14-08-19, 13:00 uur 28-08-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (bus) € 17,12
Club van 1912 + (S)CC (bus) € 19,12
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.

STEUN NAC IN VOLENDAM EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft de uitwedstrijd tegen FC Volendam met 2-1 verloren. De ploeg kwam na ruim een uur spelen op een 0-1 voorsprong door een treffer van Finn Stokkers, maar gaf de zege in de slotfase uit handen door doelpunten van Doodeman en Smal. 

Ruud Brood stuurde noodgedwongen twee nieuwe spelers het veld in ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Javi Noblejas was de vervanger van de geblesseerde Nacho Monsalve en op het middenveld verving Othmane Boussaid de geblesseerde Huseyin Dogan. 

Het was de thuisploeg die voor rust de beste ploeg was. Hoewel de ploeg vaak gevaarlijk op de helft van NAC kwam, waren de pogingen zonder succes. Schoten van onder andere Smal en Visser zorgden voor weinig problemen bij Olij. Aan de andere kwam NAC er echter nauwelijks uit. Door een fout achterin bij Volendam kon Luka Ilic zijn spits Stokkers bedienen, maar hij kreeg de al niet onder controle om een schot te lossen.

Na rust, met Kudimbana als invaller voor Boussaid, kwam NAC steeds beter in de wedstrijd. De ploeg kreeg meer controle en kwam daarmee meer aan aanvallen toe. Ilic en Kudimbana waren dichtbij een treffer, net als El Allouchi met een schot van afstand, maar zij wisten Bakker niet te verschalken. Dat lukte Stokkers even later wel. Luka Ilic gaf de bal hard voor en zag de spits de 0-1 maken van dichtbij.

Dat was het startsein voor een sterke fase van NAC, maar de ploeg wist niet verder uit te lopen. Dat zorgde ervoor dat volendam in de wedstrijd bleef en daar maakte de thuisploeg in de slotfase optimaal gebruik van. Eerst kopte Doodeman in de 90ste minuut de bal achter Olij en in blessuretijd werd de domper voor NAC nog groter toen Smal zelfs de 2-1 maakte met een schot in de verre hoek.
 
Wij komen uit in de: