bezig met laden...

Wedstrijden

16 SEPTEMBER 2019 / 20:00
Keuken Kampioen Divisie
1
2

NAC Breda

Jong AZ

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Jong AZ - NAC Breda

Jong AZ - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Jong AZ - NAC Breda
Speeldatum: 16-09-2019
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Yanmar Stadion, Almere
Competitie: Keuken Kampioen Divisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. Kaarten voor de autocombi (339) zijn verkrijgbaar via NAC, kaarten voor de buscombi (61) zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging. 
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de autocombi worden omgewisseld achter het uitvak van het Yanmar Stadion. Let op: stel je navigatie in op de kruising van de Biathlonweg en de Kaviaarstraat in Almere.

Klik hier voor een routebeschrijving.

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen Meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging vind je op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

- Consumpties in het stadion zijn alleen tegen PIN-betaling beschikbaar.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 04-09-19, 12:00 uur 05-09-19, 12:00 uur
Club van 1912-leden: 05-09-19, 12:00 uur 06-09-19, 12:00 uur
(S)CC: 06-09-19, 12:00 uur 15-09-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 06-09-19, 13:00 uur 15-09-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (auto) € 6,50
Club van 1912 + (S)CC (auto) € 8,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.

STEUN NAC IN ALMERE TEGEN JONG AZ EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft maandagavond een belangrijke overwinning geboekt op Jong AZ. Dankzij twee treffers van invaller Sydney van Hooijdonk won de ploeg met 1-2 van de Alkmaarders. Beide NAC-treffers vielen na rust, nadat Reijnders de thuisploeg voor rust op voorsprong had gezet.

Brood koos in Almere voor dezelfde elf als afgelopen vrijdag en zag bij Jong AZ veel spelers van het eerste elftal in de basis staan. Daardoor was de eerste fase in het voordeel van de thuisploeg, zonder kansen te creëren. De eerste kansen waren daarentegen voor NAC, dat met Stokkers en Verschueren het vijandelijke doel onder vuur nam, maar geen succes had.

De goal viel toch aan de andere kant. Druijf kopte de bal nog op de paal, maar in de rebound was Reijnders trefzeker. Nog voor rust was El Allouchi dichtbij de gelijkmaker, maar zijn schot ging via de onderkant van de lat het doel weer uit. Daardoor gingen beide teams de rust in met een 1-0 tussenstand.

Na rust was de intentie van NAC duidelijk: de ploeg wilde een resultaat boeken in Almere tegen Jong AZ. Brood bracht Schouten aan het begin van de tweede helft in en later ook Filipovic en Van Hooijdonk. En die laatste zou een heldenrol vertolken. 

Zijn eerste balcontact was direct een treffer. El Allouchi lepelde bal in de zestien en met een lepe kopbal verschalkte de spits de uitkomende doelman De Boer: 1-1. De treffer was een bevestiging voor NAC dat er meer in zat en dat kwam er ook. De bal werd veroverd op het middenveld, Noblejas gaf de bal voor en Van Hooijdonk schoof de bal beheerst in de korte hoek: 1-2. 

Er volgde nog een klein slotoffensief van de thuisploeg, maar Olij kwam niet meer echt in de problemen. Na 95 minuten floot Gerrets voor het laatst en kon NAC de drie punten gaan vieren.
 
Wij komen uit in de: