bezig met laden...

Wedstrijden

20 SEPTEMBER 2019 / 20:00
Keuken Kampioen Divisie
2
1

NAC Breda

Excelsior

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - Excelsior

Wedstrijdinformatie 

Wedstrijd: NAC Breda - Excelsior
Speeldatum: 20-09-2019
Aanvangstijd: 20:00u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Keuken Kampioen Divisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er geen ClubCard-verplichting. 
Openingstijd stadion: 18:30u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 03-09-19, 09:00 uur 04-09-19, 09:00 uur
Internet Verkoop: 04-09-19, 09:00 uur 20-09-19, 18:00 uur
S&I-desk Verkoop: 04-09-19, 13:00 uur 20-09-19, 17:00 uur
Kassa Verkoop*: 20-09-19, 18:00 uur 20-09-19, 20:00 uur

 
(*) Er is alleen kassaverkoop als de wedstrijd op die dag nog niet is uitverkocht. De kassaverkoop vindt plaats bij de Service- & Informatiedesk, tenzij anders vermeld.

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD

Let op: NAC heeft een nieuwe Ticketshop! Heb je jouw account op NACtickets.nl nog niet geactiveerd? Doe dit dan voordat je kaarten gaat bestellen!

 

Wedstrijdverslag

NAC heeft voor de tweede wedstrijd op rij drie punten gepakt. Vrijdagavond werd Excelsior verslagen in het eigen Rat Verlegh Stadion: 2-1.

Trainer Ruud Brood begon aan het duel met onder meer Javier Noblejas en Sydney van Hooijdonk in de basis. Aanvoerder Nacho Monsalve ontbrak tegen Excelsior wegens een blessure.

NAC startte goed en kreeg mogelijkheden in de openingsfase. Zo ging een schot van Arno Verschueren, die bij afwezigheid van Monsalve de aanvoerdersband droeg, naast. Finn Stokkers kreeg ook een kans, na een mooie bal van Jethro Mashart op Mounir El Allouchi, maar de spits kreeg zijn hoofd net niet op tijd bij de bal.

Aan de andere kant kreeg Ahmad Mendes Moreira een mogelijkheid. Een kopbal van Roger Riera op Nick Olij was net te kort, waardoor Mendes Moreira ertussen kon komen. Uiteindelijk kon Olij toch nog redding brengen.

De Parel van het Zuiden kreeg in het restant van de eerste helft nog kansjes via onder meer Ivan Ilic, El Allouchi en Luka Ilic. Gescoord werd er echter niet.

In de tweede helft gebeurde dat wel. Luka Ilic was direct na rust al dichtbij: de aanvaller schoot in de korte hoek, maar zag zijn poging gepakt worden door Alessandro Damen. Vervolgens trof invaller Othmane Boussaid de lat, waarna het vier minuten later alsnog raak was. Ivan Ilic omspeelde Damen en schoot de bal kiezelhard en op prachtige wijze in de kruising: 1-0.

Excelsior zette echter in de fase erna aan en maakte in de 75e minuut de gelijkmaker. Invaller Elias Mar Ómarsson tikte van dichtbij binnen. De jacht naar de voorsprong begon opnieuw voor NAC. Zo zag Luka Ilic een poging op het dak van het doel belandden.

Een paar minuten voor tijd ontplofte het Rat Verlegh Stadion echter en het was de man die maandag ook al de 'man of the match' was. Sydney van Hooijdonk schoot de bal, na een vloeiende aanval en assist van Boussaid, in de korte hoek binnen en bezorgde daarmee NAC Breda opnieuw de drie punten: 2-1. Excelsior eindigde het duel overigens met tien man, omdat Luigi Bruins er hard inging bij Boussaid en een directe rode kaart kreeg van scheidsrechter Pol van Boekel.

Karakteristieken


Opstellingen

NAC: Olij, Van Anholt, Riera (57’ Boussaid), Noblejas, Mashart, Verschueren, I. Ilic (77’ Filipovic), L. Ilic, Stokkers, El Allouchi (67’ Van der Gaag), Van Hooijdonk

Excelsior: Damen, Van der Meer (83’ Oude Kotte), Matthys, Fischer, Horemans, Bruins, Vloet, Fortes, Mendes Moreira, Zwarts (74’ Ómarsson), Verhaar (39’ Meijer)

Gele kaarten

NAC: I. Ilic, Filipovic

Excelsior: Vloet


Rode kaarten

NAC:

Excelsior: Bruins

 
Wij komen uit in de: