bezig met laden...

Wedstrijden

27 SEPTEMBER 2019 / 20:00
Keuken Kampioen Divisie
0
1

NAC Breda

TOP Oss

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo TOP Oss - NAC Breda

TOP Oss - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: TOP Oss - NAC Breda
Speeldatum: 27-09-2019
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Frans Heesen Stadion, Oss
Competitie: Keuken Kampioen Divisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt kaarten voor de autocombi. Kaarten voor de buscombi zijn verkrijgbaar via de NAC Supportersvereniging.

ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een ClubCard nodig. Met een (S)CC kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de autocombi kunnen worden omgewisseld bij de Carpoolplaats A59-zuid, langs de A59 bij Raamsdonksveer, tussen 18:30 en 19:00 uur.

Kaarten voor de buscombi worden in de bus omgewisseld.
Vertrektijd bussen Meer informatie over de vertrektijden van de bussen van de NAC Supportersvereniging vind je op NAC-supver.nl.
Bijzonderheden Let op: je krijgt je omwisselbiljet sinds het nieuwe ticketingsysteem via de mail na je bestelling (en dus niet langer met de post). 

- De parkeergelegenheid in Oss is beperkt. We gaan bij de verkoop uit van minimaal vier supporters per auto. Zorg dus dat je in een auto zit met dit minimale aantal!

- Het is niet toegestaan om met personenbusjes (9 personen) af te reizen.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 10-09-19, 09:00 uur 11-08-19, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 11-09-19, 09:00 uur 12-09-19, 09:00 uur
(S)CC: 12-09-19, 09:00 uur 26-09-19, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 12-09-19, 13:00 uur 26-08-19, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (bus) € 7,50
Club van 1912 + (S)CC (bus) € 9,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl.

STEUN NAC IN OSS EN BESTEL ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD


Wedstrijdverslag

NAC heeft vrijdag de derde competitiewedstrijd op rij gewonnen. Lang leek het uitduel tegen TOP Oss in 0-0 te gaan eindigen, maar in de állerlaatste seconde schoot Andrija Filipovic de enige treffer van de avond binnen: 0-1.

Trainer Ruud Brood stuurde in Oss dezelfde elf namen het veld in als afgelopen week tegen Excelsior. Dat betekende onder andere een basisplaats voor Sydney van Hooijdonk in de punt van de aanval.

Het duel kwam langzaam op gang. TOP hanteerde de lange bal en counterde gevaarlijk bij balverlies van NAC en kreeg voor rust de grootste kansen. Celik en Hutten kregen kansen, maar vonden onder andere doelman Nick Olij op hun pad. Vlak voor rust was de grootste kans echter voor Luka Ilic, maar zijn poging van de rand van de zestien ging rakelings naast.

Na rust zette NAC het om. Brood bracht onder andere Schouten in het veld en spoorde zijn ploeg richting de drie punten. Het had effect, want na rust kreeg NAC meer de overhand. De ploeg speelde met veel drang naar voren, maar tot echt grote kansen leidde het in eerste instantie niet. Luka Ilic was wel gevaarlijk, maar zijn wippertje ging naast het doel van Koeman.

Hoewel NAC de blik op vooruit richtte, bleef het achterin oppassen. Olij hield zijn ploeg meermaals op de been met enkele belangrijke reddingen, onder andere op een poging van Hutten van dichtbij. NAC was nog het dichtst bij een treffer, maar een vrije trap van Van Hooijdonk stuiterde via de onderkant van de lat terug het veld in.

Toch kwam er een doelpunt en wel in de absolute slotfase van het duel. El Allouchi zette de bal vanaf links voor en zag die voorzet bij Filipovic belandden. Die aarzelde niet, haalde uit en zag zijn poging in de lange hoek achter Koeman verdwijnen: 0-1. Daarmee bezorgde hij de Parel van het Zuiden drie punten én de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie.

Karakteristieken


Opstellingen

TOP Oss: Koeman, Fleuren, Stuy van den Herik, Piqué, Opdam, Celik (65' Overgoor), Philippe Rommens, Kaak, Olivier Rommens, Peters (65' Langedijk), Hutten

NAC: Olij, Van Anholt (46' Schouten), Riera, Noblejas, Mashart (31' Filipovic), Verschueren, I. Ilic, L. Ilic, Stokkers (65' Boussaid), El Allouchi, Van Hooijdonk

Scoreverloop:

0-1 Filipovic (90'+3)


Gele kaarten

TOP Oss: Opdam 

NAC: -


Rode kaarten

TOP Oss: -

NAC: -

 

 
Wij komen uit in de: