bezig met laden...

Groepsarrangementen

Het is mogelijk om met groepen een thuiswedstrijd van NAC te bezoeken. Organiseert u een bedrijfsuitje, of wilt u met uw voetbalteam een keer een wedstrijd van NAC bezoeken? Lees dan hieronder de mogelijkheden.

Arrangementen
Het is mogelijk om een groepsarrangement te boeken door groepen van 10 personen of meer. Er zullen dan plaatsen voor uw groep worden gereserveerd in een daarvoor aangewezen vak. Bij aanvragen voor groepen groter dan tien personen krijg je een mooie korting van 2 euro per kaart op de daarvoor aangewezen vakken (Vak I, F1 en F9).

Vak F1-F9
Jeugd: €12,00
Volwassenen: € 19,50
65+: €17,00

Vak I
Jeugd: €13,25
Volwassenen: €18,00
65+: €13,25

Aanmelden
Ben je van plan om met een grote groep een thuiswedstrijd van NAC te bezoeken? Meld je dan aan via ticketing@nac.nl. Mail bij je aanvraag de volgende gegevens:

- Naam gezelschap (bv. naam van voetbalvereniging, school, etc.)
- Naam eindverantwoordelijke (naam + kopie identiteitsbewijs)
- Aantal jeugd + aantal volwassenen 
- Wijze van vervoer naar het stadion (bus, auto, openbaar vervoer, fiets)

Als we de aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging, reserveringsnummer en eventueel een vraag voor aanvullende informatie/vragen. 

Vervoer
Als de leden van de groep per auto naar het stadion komen, kunnen ze parkeren op de gratis parkeerplaats P5, pal naast het Rat Verlegh Stadion. De route naar deze parkeerplaats staat goed aangegeven op de borden, maar kan ook vooraf worden opgezocht via de pagina 'Parkeren' onder 'Bereikbaarheid'.

Mocht de groep per bus worden afgezet, waarna de bus direct vertrekt, is het geen probleem als dit voor het stadion gebeurd. Mocht u echter de bus willen parkeren bij het stadion, dan dient u dit aan te geven bij uw reservering, zodat men hier rekening mee kan houden.

 
Wij komen uit in de: