bezig met laden...

Verhuur ruimtes

NHG Horeca Group is sinds het seizoen 2012/2013 verantwoordelijk voor de volledige horeca-exploitatie van het Rat Verlegh Stadion. Daarnaast is zij gastheer voor vergaderingen, seminars, workshops, kleinschalige beurzen, zakelijke lunches en catering op locatie. Wat uw werkzaamheden ook zijn, NHG heeft de ideale locatie voor u.

Zalencomplex
Het Rat Verlegh Stadion biedt ruimte voor een breed assortiment aan vergaderingen, trainingen, workshops of presentaties. De ruimtes zijn verschillend van grootte en ambiance.

De Cordial
De Cordial is tijdens de thuiswedstrijden van NAC het sponsorhome van de club, maar voor u de ideale ruimte voor al uw presentaties, recepties, diners en feesten. De zaal is uiteraard voorzien van airconditioning, beamer en uw projectiescherm.

Café Beatrix
Dit is het supporterscafé van Breda, wat buiten wedstrijden om te reserveren is voor diverse doeleinden. Viert u een verjaardag, jubileum of een bedrijfsborrel? Dan is dit de locatie van uw keuze.

'De Parel van het Zuiden'
Deze zaal is modern ingericht en zeer geschikt voor diverse kleinschalige activiteiten. De zaal is tevens voorzien van airconditioning.

Classic Lounge (2e etage)
Deze modern ingerichte lounge bevindt zich op de 2e etage en is voorzien van alle gemakken. De lounge is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, kleinschalige presentaties en borrels. In de lounge kunnen wij tevens een live cooking concept aanbieden. Al onze lounges bieden een prachtig uitzicht op het veld en de tribunes.

't Veem Noord
Deze ruimte bevindt zich op de 1e etage en sluit aan op 't Veem Zuid. De ruimte is voorzien van airconditioning en is geschikt voor diverse activiteiten. Zo bevindt zich hier tijdens de wedstrijden de perskamer van NAC Breda. Na afloop van de wedstrijd wordt hier de persconferentie met de coaches gehouden.

't Veem Zuid
Deze ruimte bevindt zich op de 1e etage en sluit aan op `t Veem Noord. Beide ruimtes kunnen worden gescheiden door middel van een schuifwand. `t Veem Zuid is uitermate geschikt voor presentaties en uiteraard voorzien van airconditioning.

WBB Lounge
Deze modern ingerichte lounge bevindt zich op de 2e etage en is voorzien van alle gemakken. De lounge is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, kleinschalige presentaties en borrels. In de lounge kunnen wij tevens een live cooking concept aanbieden. Al onze lounges bieden een prachtig uitzicht op het veld en de tribunes.

 
Wij komen uit in de: