bezig met laden...

NAC betaalkaart

Betalen in het Rat Verlegh Stadion
In het Rat Verlegh Stadion worden alle transacties aan de food- en drankcounters gedaan met de NAC Betaalkaart. Deze kaart is voor alle fans te verkrijgen en zorgt ervoor dat eten en drinken kopen in het stadion makkelijk verloopt. Supporters die geen seizoenkaart hebben kunnen gebruik maken van een aparte betaalkaart, gratis verkrijgbaar bij de counters in het Rat Verlegh Stadion.

Lees onder de foto meer over de registratie van je betaalkaart.

KNIP app
Met de KNIP app heb je alle functies van je betaalkaart in een handige app zitten. Je kunt met deze app je betaalkaart opwaarderen, je saldo en transacties inzien, meerdere betaalkaarten hanteren en bovendien een 'vriendenrekening' bijhouden. 

Opwaarderen
Het opwaarderen van je betaalkaart gaat via de KNIP app heel eenvoudig via iDeal, Credit Card of Direct Debet. 

Saldo en transactie inzien
Met de KNIP app heb je overal en direct inzicht in je saldo. Wanneer je op een transactie klikt, zie je precies wanneer je hebt afgerekend.

Rekening delen
Bezoek je een Avondje NAC met een groep vrienden, familie of teamgenoten? Dan kun je met de KNIP app heel eenvoudig een rekening delen met je vrienden! Je koppelt verschillende mensen aan dezelfde rekening en je kunt direct zien wie zijn deel al gestort heeft en wie niet. Daarnaast kun je de rekening natuurlijk op elk moment weer opwaarderen.

Registreer jouw NAC Betaalkaart
Registratie van je NAC Betaalkaart gaat heel eenvoudig via www.mijnnacbetaalkaart.nl  
Na registratie kun je de Betaalkaart online opwaarderen en blokkeren. Hiernaast kun je precies zien wat en wanneer je ermee hebt betaald.

Hiernaast zit er nog een groot voordeel aan registratie. Als je jouw kaart hebt geregistreerd, krijg je bij verlies het tegoed op de pas terug. Heb je de kaart niet geregistreerd, dan is dit helaas niet mogelijk.

Online opwaarderen
Jouw geregistreerde betaalkaart kun je online opwaarderen. Met een van te voren opgewaardeerde betaalkaart ga je op en top voorbereid naar het stadion om een onvergetelijk Avondje NAC te beleven. Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl om van deze service gebruik te maken.

Opwaarderen op wedstrijddagen
Er zijn in en buiten het Rat Verlegh Stadion speciale NAC Betaalkaart servicepunten waar je terecht kunt voor vragen, opmerkingen of het opwaarderen van je kaart. Het is mogelijk om een bedrag tot €150 op de kaart te zetten.

QR-code
De QR-code op de pas kun je scannen om je saldo vanaf je mobiele telefoon te checken. Dit kan met bijna iedere App waarmee je een QR code kunt scannen. Prrobeer het dus snel op je eigen telefoon. Voor meer toelichting, ga je naar www.mijnnacbetaalkaart.nl

Betaalkaart seizoen 2018-2019
Vanaf 1 oktober 2019 is je betaalkaart van het afgelopen seizoen niet meer te gebruiken. Als je jouw betaalkaart registreert, wordt je nieuwe betaalkaart voor seizoen 2018-2019 automatisch gekoppeld aan je huidige rekening. Tot en met 30 september kun je dan met zowel de oude als de nieuwe betaalkaart betalen. Na deze datum kun je alleen nog met je nieuwe kaart betalen.

Veelgestelde vragen

1. Staat er al saldo op deze kaart?
Nee, er staat nog geen saldo op deze kaart.

2. Wat kan ik nog met mijn oude betaalkaart(en)?
Je kunt je oude betaalkaart gebruiken tot 1 oktober. Je kunt het tegoed op deze kaart inwisselen voor cash bij het stadion of het saldo overschrijven naar je seizoenkaart. Hiervoor is het belangrijk dat je de oude betaalkaart registreert. Ook kun je de betaalkaart natuurlijk gewoon opmaken bij één van de horecapunten.

3. Hoe kan ik saldo eenvoudig overboeken van mijn oude betaalkaart naar mijn seizoenkaart?
Er zijn twee opties: je kunt dit online doen via www.mijnnacbetaalkaart.nl, zie onderstaande stappen, of in het stadion tijdens een van de thuiswedstrijden van NAC. Houd in het laatste geval wel rekening met wachtrijen. Daar heb je online natuurlijk geen last van.

4. Wat gebeurt er met mijn saldo als ik mijn kaart verlies?
Betaalkaart: Wanneer de kaart is geregistreerd kan je in jouw persoonlijke omgeving op www.mijnnacbetaalkaart.nl je kaart blokkeren. Vervolgens kunnen wij het saldo overschrijven op een nieuwe betaalkaart.
Seizoenkaart: Wanneer je jouw seizoenkaart verliest dan kan je in jouw persoonlijke omgeving op www.mijnnacbetaalkaart.nl je kaart blokkeren. Vervolgens kunnen wij het saldo overschrijven op een nieuwe seizoenkaart. Wel zijn aan het uitgeven van een nieuwe seizoenkaart, net als vorige seizoenen, administratiekosten van € 12,50 verbonden.

5. Hoe kan ik mijn kaart opwaarderen?
Je kunt je kaart online opwaarderen als je deze hebt geregistreerd. Dit kan eenvoudig en snel via iDeal. Hiernaast kun je je kaart opladen bij een servicepunt in het stadion. Bij de oplaadpunten buiten het stadion kun je de kaart alleen middels PIN opwaarderen. In het stadion is het ook mogelijk om dit met cash geld te doen.

Wil je saldo van een oude seizoenbetaalkaart/betaalkaart overzetten naar een 2019-2020 kaart, dan zijn er drie mogelijkheden. Zie onderstaande beschrijvingen en volg de stappen.

1. Je hebt geen mijnnacbetaalkaart account en een niet geregistreerde NAC betaalkaart 2018-2019 met saldo en wil je dit saldo overzetten naar je seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2019 - 2020, volg dan de volgende stappen:
Stap 1: Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl.
Stap 2: Klik op registreer.
Stap 3: Kies voor betaalpas.
Stap 4: Vul je emailadres in.
Stap 5: Vul je persoonlijke gegevens in, je ontvangt nu een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres.
Stap 6: Volg de instructies in de jou toegestuurde e-mail om je account te activeren.
Stap 7: Klik op overboeken.
Stap 8: Klik op de rekening van je 2018-2019 kaart en klik op overboeken binnen eigen rekening. Vul het gewenste bedrag in dat je wilt overboeken en klik op overboeken. Wij raden je aan het totale bedrag over te zetten, het saldo op de oude rekening vervalt op 01-10-2019.

2. Heb jij wel een mijnnacbetaalkaart account maar een niet geregistreerde NAC betaalkaart 2018-2019 met saldo en wil je het saldo overzetten naar je seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2019 - 2020, volg dan de volgende stappen.
Stap 1: Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl.
Stap 2: Klik op registreer.
Stap 3: Kies voor betaalpas.
Stap 4: Vul je emailadres in.
Stap 5: Kies voor betaalpas.
Stap 6: Vul je emailadres in.
Stap 7: Vul het betaalkaartnummer (staat naast de QR-code), de CVC-code (staat voor op de kaart) en jouw wachtwoord in en kies voor registreer.
Stap 8: De kaart is nu gekoppeld.
Stap 9: Klik op overboeken.
Stap 10: Klik op de rekening van je 2018-2019 kaart en klik op overboeken binnen eigen rekening.
Stap 11: Vul het gewenste bedrag in dat je wilt overboeken en klik op overboeken. Wij raden je aan het totale bedrag over te zetten, het saldo op de oude rekening vervalt op 01-10-2019.

3. Heb jij een geregistreerde NAC seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2018-2019 met saldo en wil je dit saldo overzetten naar je seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2019-2020, volg dan onderstaande stappen.
Stap 1: Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl.
Stap 2: Vul je emaillogin en wachtwoord in en klik op inloggen.
Stap 3: Klik op overboeken.
Stap 4: Klik op de rekening van je 2018-2019 kaart en klik op overboeken binnen eigen rekening.
Stap 5: Vul het gewenste bedrag in dat je wilt overboeken en klik op overboeken. Wij raden je aan het totale bedrag over te zetten, het saldo op de oude rekening vervalt op 01-10-2019.

Je verzoek is geplaatst. Het kan enkele minuten duren voordat deze verwerkt is en voordat deze verwerking terug is te zien in jouw mijnnacbetaalkaart omgeving.

Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag over de betaalkaart? Kijk dan op de aanvullende FAQ van mijnnacbetaalkaart.nl of stuur een mailtje naar info@mijnnacbetaalkaart.nl.

 
Wij komen uit in de: