bezig met laden...

JOGG Mee Met NAC!

In samenwerking met Ferrero Nederland, JOGG Breda, stichting Bredase Singelloop, en Jeugdsportfonds Breda organiseert Teamplay@NAC het initiatief ‘JOGG Mee Met NAC’. Op zondag 2 oktober 2016 staat de 31ste editie van de Bredase Singelloop op het programma. Sinds dit seizoen heeft Ferrero Nederland, met haar maatschappelijk programma Kinder+Sport, zich verbonden aan de Familieloop. Onder de noemer ‘Heel Breda doet mee aan de familieloop’ is het de intentie om gezinnen, die weinig bewegen, te activeren voor deelname.

JOGG Mee Met NAC
Het initiatief bestaat uit een gezamenlijke kick-off bijeenkomst met alle deelnemende families. Na de centrale aftrap gaan de families gedurende zes weken deelnemen aan looptrainingen in de wijk. De looptrainingen vinden plaats op donderdagavonden in de wijk Hoge Vught. De programma’s worden uitgevoerd door gekwalificeerde looptrainers en bij sommige trainingen zullen zelfs jeugdspelers of selectiespelers van NAC meelopen! Daarnaast worden families die deelnemen ook uitgenodigd om een thuiswedstrijd van NAC te bezoeken. Kortom een leuk en gevarieerd programma waar families gratis aan kunnen deelnemen.Kick-Off bijeenkomst:
 23 augustus
Wedstrijdbezoek NAC: N.t.b.
Training week 1: 25 augustus
Training week 2: 1 september
Training week 3: 8 september
Training week 4: 15 september
Training week 5: 22 september
Oefenloop in Mastbos: 24 september
Training week 6: 29 september
Kinder+Sport Familieloop: 2 oktober

Inschrijven
Families die zich willen inschrijven kunnen contact opnemen met de organisatie van JOGG Mee Met NAC via: info.teamplay@nac.nl. Inschrijven kan tot en met vrijdag 5 augustus. Deelname aan JOGG Mee Met NAC is gratis maar niet vrijblijvend, er wordt dus van deelnemers verwacht dat ze meedoen aan alle activiteiten.
 
Wij komen uit in de: