bezig met laden...

Kidsclub Young Yellow Army

NAC hecht erg veel waarde aan zijn jeugdteams en zijn jeugdige fans. Daarom hebben wij de Kidsclub 'Young Yellow Army' opgericht. Dit 'leger' is bedoeld voor kinderen en fans in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar. 

De club organiseert diverse leuke activiteiten voor leden van de Kidsclub zoals; de line-up van kinderen die mee mogen lopen met de spelers en de rustactiviteit bij een (uit)wedstrijd van NAC. Op de YYA activiteitenkalender staan verscheidene NAC activiteiten zoals; het Indoor Soccer Toernooi, Sinterklaasfeest, YYA kidzdagen, FIFA toernooien en nog veel meer!

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in en u krijgt z.s.m. van ons bericht over uw inschrijving! 

Het lidmaatschap voor de Young Yellow Army bedraagt €15,- per seizoen en wordt per automatische incasso afgeschreven! Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je gegevens. Verandert er iets? Geef dat dan aan ons door, door te mailen naar kidzclub@nac.nl.


   

Wilt u zich weer uitschrijven van de Kidsclub? Doe dat dan schriftelijk via het volgende adres: Kidsclub NAC Breda, Postbus 3356, 4800 DJ Breda 
 
Line-up Young Yellow Army
Foto: Maurice van Steen (VI Images)

 
Wij komen uit in de: