bezig met laden...

Kidsclub Young Yellow Army

NAC hecht erg veel waarde aan zijn jeugdteams en zijn jeugdige fans. Daarom hebben wij de Kidsclub 'Young Yellow Army' opgericht. Dit 'leger' is bedoeld voor kinderen en fans in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar. 

De club organiseert diverse leuke activiteiten voor de kinderen zoals de line-up van kinderen, die mee mogen lopen met de spelers en de rustactiviteit bij een wedstrijd van NAC. Op de YYA activiteitenkalender  staan verscheidende NAC activiteiten zoals de workshop Echte NAC supporter, voetbaltoernooien, busreizen naar uitwedstrijden, YYA kidzdag en nog veel meer.

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in en u krijgt z.s.m. van ons bericht over uw inschrijving! 

Het lidmaatschap voor de Young Yellow Army bedraagt €15,- per seizoen en wordt per automatische incasso afgeschreven! Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je gegevens. Verandert er iets? Geef dat dan aan ons door, door te mailen naar kidzclub@nac.nl.


   

Wilt u zich weer uitschrijven van de Kidsclub? Doe dat dan schriftelijk via het volgende adres: Kidsclub NAC Breda, Postbus 3356, 4800 DJ Breda 
 
Line-up Young Yellow Army
Foto: Maurice van Steen (VI Images)

 
Wij komen uit in de: