bezig met laden...

NAC Breda JeugdopleidingNAC Breda staat al meer dan 40 jaar bekend om het ‘’Avondje NAC’’. Ook het bourgondische karakter en sfeervolle stadion zijn in Nederland inmiddels berucht.

Het gaat hier dan met name om het eerste elftal van de Parel van het Zuiden, maar uiteraard zijn er meer teams. Een belangrijke pijler binnen NAC Breda is de jeugdopleiding.

De managers, trainers en vrijwilligers van de jeugdopleiding, werken hard aan de ontwikkeling van de jeugd uit de regio Breda. NAC biedt jeugdspelers ontwikkeling aan op verschillende niveaus. Voetbal is daarbij een belangrijke pijler, maar maatschappelijke ontwikkeling en studie zijn minstens zo belangrijk. Al met al werkt de jeugdopleiding met een team van ongeveer 100 mensen aan de toekomst van NAC en daarmee ook aan de continuïteit van het ‘’Avondje NAC’’.

Met namen als: Antoon ‘’Rat’’ Verlegh, Frans Bouwmeester, Peter Remie, Ton Lokhoff, Ronnie Stam, Nemanja Gudelj en vele anderen, heeft de NAC Jeugdopleiding menig profvoetballer afgeleverd. Dat is ook precies de reden dat de jeugdopleiding binnen NAC zo belangrijk is.

 
Wij komen uit in de: