bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Open Dag NAC Breda

Pak de agenda er maar bij, de datum voor de jaarlijkse Open Dag is namelijk bekend. Deze wordt gehouden op zaterdag 4 augustus. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar we kunnen alvast de hoofdact verklappen: Manchester City EDS komt op bezoek voor een oefenwedstrijd.

Zoals gebruikelijk vindt de Open Dag ook dit jaar plaats in en rondom het Rat Verlegh Stadion. De gehele dag vinden er allerlei activiteiten plaats voor jong en oud, mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Uiteraard worden spelers en staf voor seizoen 2018-2019 gepresenteerd en is er ruimte om met je favoriete spelers op de foto te gaan of een handtekening te scoren.

De hoofdact van de dag is een oefenwedstrijd tussen de nieuwe selectie van de Parel van het Zuiden en Manchester City EDS, het beloftenteam van The Citizens. De ploeg, waar Thierry Ambrose, Manu Garcia, Angeliño en Paolo Fernandes ook deel van uitmaakten, komt uit in de ‘Professional U23 Develpoment League’ en is opgezet om talenten optimaal te ontwikkelen. Manchester City EDS komt met de sterkst mogelijke formatie richting Breda, dus het is zeker de moeite waard om de wedstrijd te bezoeken. De vriendschappelijke wedstrijd wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion.

Evenals voorgaande jaren wordt de dag omlijst met muziek, hapjes, drankjes en hopelijk een zonnetje.

Meer informatie over de precieze invulling van de Open Dag en de wedstrijd tegen Manchester City EDS volgt later.

Wat?
De Open Dag 2018 van NAC Breda

Waar? 

Het Rat Verlegh Stadion!

Wanneer?
Zaterdag 4 augustus, van 11:00 tot 17:00 uur!


Ben jij er ook bij? Laat het ons en je vrienden weten. Tot 4 augustus!

 
Wij komen uit in de: