bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info Cambuur-NAC

Info Cambuur-NAC

02/08/2013

Aankomende zondag start de nieuwe competitie voor NAC in Leeuwarden. De tegenstander die middag, Cambuur, speelt voor het eerst sinds 2000 weer op het hoogste niveau en zal van de Bredanaars een warm welkom krijgen. De ploeg wordt daar aangemoedigd door 260 fanatieke supporters die de lange busreis gaan ondernemen.

De ploeg van Nebojsa Gudelj mag promovendus Cambuur een hartelijk welkom heten in de Eredivisie en proberen de drie punten mee te nemen naar Breda. De 260 supporters die een omwisselbiljet hebben gekocht worden zondag om 8:45 uur verwacht op parkeerplaats P5. Vanaf die plek vertrekken op dat tijdstip vijf bussen richting Leeuwarden. Aangezien we in één cluster rijden komen alle bussen tegelijk aan. Het zal niet lukken om met 250 tegelijk door twee poorten te gaan dus graag begrip vor een eventuele drukkere situatie bij ingang van het stadion. Zorg dat je die dag je seizoen-/clubkaart en legitimatiebewijs meeneemt!

Naast de grote schare supporters die de busreis ondernemen gaan er uiteraard ook twee strijders op de fiets naar Leeuwarden. Zij vertrekken aankomende zaterdag om 12:30 uur vanaf het Rat Verlegh Stadion richting Friesland en hopen daar vlak voor de wedstrijd aan te komen. Je kunt nog steeds jouw bijdrage leveren aan de actie door te doneren 1867.89.645 t.n.v. Stichting NAC Museum.

De wedstrijd in het Cambuur Stadion start om 12:30 uur en staat onder leiding van Tom van Sichem.

Vorige pagina
 
Wij komen uit in de: