bezig met laden...

Pendelbussen wedstrijddag

Ook in het seizoen 2017/2018 reis je gratis met de bus naar de thuiswedstrijden van NAC Breda. Supporters kunnen op thuiswedstrijddagen vanaf twee uur voor de wedstrijd gratis gebruikmaken van de stads- en streekbussen van Arriva in Brabant richting het Rat Verlegh Stadion/Breda CS. 

Op vertoon van je losse kaart, seizoenkaart of ClubCard kun je op de wedstrijddag vanaf twee uur voor tot twee uur na de wedstrijd gratis met de bus van Arriva richting Breda. Het gratis busvervoer geldt voor alle stads- en streekbussen van Arriva in Brabant, inclusief de Brabantliners, die naar het Rat Verlegh Stadion of Centraal Station in Breda rijden. Vanaf dat station kun je met lijn 2 richting het Rat Verlegh Stadion.

Kijk voor meer informatie of het plannen van je reis op www.bravo.info.


Zomer! 3 dagkaarten voor 10 euro
Ga jij onze Oranje dames aanmoedigen? Pak de bus naar het stadion! Met Ons Brabants Bustientje reis je van 10 juli t/m 31 augustus 3 dagen onbeperkt door Brabant met Arriva en Hermes. Het Bustientje is vanaf 10 juli te koop als mobile-ticket (voor op je telefoon) en als passe-partout bij de Arriva Store in Breda, Tilburg of ’s-Hertogenbosch of bij de Hermes Vervoerwinkel in Eindhoven. Bestel je mobile-ticket voor 't Bustientje vanaf 10 juli op de website van Arriva of download de PweeP app in de App store of Google Play store. Alle informatie en voorwaarden vind je op www.bravo.info.
 
Wij komen uit in de: