bezig met laden...

Stadion Teamshaping

Voel de energie van het Rat Verlegh Stadion! Bent u toe aan een meeting of training die inspireert en bruist van de energie? Wilt u meer dan een teambuilding of teamuitje? Dan is het tijd voor de NAC Stadion Teamshaping.

Speciaal voor u, uw collega’s en/of vrienden hebben we uiteenlopende, originele trainingen en programma’s samengesteld:

RAT VERLEGH STADION UITDAGING: RVS ADRENALIZER!
Durft u het aan? Een spectaculaire vrijevalsprong en abseilen na een klimparcours door het Rat Verlegh Stadion. Speciaal voor u en uw collega’s, kennissen of vrienden. Adrenaline tot over uw oren. U ervaart het Rat Verlegh Stadion zoals u niet eerder hebt ervaren.

STADION TEAM EXPERIENCE: YELLOW ARMY ERVARING!
Ga samen met uw collega’s de uitdaging aan en beleef de Stadion Team Experience. We trappen af met een bourgondisch welkom in onze prestigieuze Business Lounge. We vervolgen het programma in de spelers kleedkamer met een indrukwekkende lezing over samenwerken onder extreme omstandigheden. Afgewisseld met uitdagende en energieke activiteiten geven we inzicht in uw teamopstelling.

STADION LEADERSHIP CHALLENGE: DE AANVOERDER!
Bent u een echte leider? Laat uzelf uitdagen tijdens de Stadion Leadership Challenge en werk aan uw leiderschapsvaardigheden. Want u weet net als wij, dat leidinggeven topsport is. Haal het beste uit uzelf, haal het beste uit uw team! We geven een eerste voorzet met de inspirerende lezing “Leiderschap over de grenzen”, gevolgd door de workshop “De kameleon”. Tijdens deze workshop gaan we in op verschillende leiderschapsstijlen. Daarna is het tijd om woorden om te zetten in daden: u gaat leidinggeven onder extreme omstandigheden en op grote hoogte!

STADION COMMUNICATIE CLINIC: DE PERSRUIMTE!
Neem plaats achter de microfoon in onze persruimte en ga aan de slag met uw communicatievaardigheden. In deze legendarische ruimte bieden we u en uw collega’s de mogelijkheid te werken aan verschillende aspecten van persoonlijke communicatie. Op het programma staan drie leuke en uitdagende interactieve clinics: netwerken, zakelijk flirten en de elevator pitch. Zorg dat u met uw communicatie scoort op ieder speelveld!

STADION VEERKRACHT TRAINING: STADION GROEI COACH!
Reorganisaties, veranderingen en bezuinigingen zijn zeker in tijden van crisis aan de orde van de dag. De gevolgen zijn vaak van directe invloed op het speelveld en het team. Zie mogelijkheden, handel naar de kansen. Ga uit van de positieve punten, investeer in talent en groei. Tijdens de Stadion Groei Coach starten we de zoektocht naar het onderscheidend vermogen van uw organisatie en de juiste weg naar verandering. Na een warm welkom gaan we samen voor de winst.

  • 4 Uur durend teamprogramma.
  • Uitdagende ervaringen binnen en buiten het stadion.
  • Programma kan naar keuze samengesteld worden.
  • Uitbreiding en maatwerk is mogelijk.
  • Prijs vanaf 65 euro per persoon bij deelname van minimaal 40 personen.
 
Wij komen uit in de: