bezig met laden...

Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij heb je de mogelijkheid om de Jeugdopleiding van NAC te steunen. Een mooi deel van jouw inleg komt uiteindelijk ten goede aan de Jeugdopleiding van NAC. Hiermee zorg je er dus voor dat er in de toekomst nieuwe Bredase sterren schitteren in het Rat Verlegh Stadion!

De Jeugdopleiding van NAC heeft de afgelopen jaren mooie stappen gemaakt, mede dankzij de steun van de meespelende supporters van NAC Breda. Zo is het krachthonk geprofessionaliseerd, is er een spelers-volgsysteem gekomen, wordt er gebruik gemaakt van videoanalyse en is de begeleiding van de jeugdspelers verbeterd. Daarnaast zijn er meerdere jeugdteams gekomen om de doorstroming van de spelers te verbeteren. De komende jaren wil de Jeugdopleiding de volgende stap maken en zorgen dat er de komende jaren 'eigen' spelers doorbreken!

Prijzen
Je maakt uiteraard kans op mooie prijzen namens de Vriendenloterij. Dit kunnen geldprijzen zijn, maar ook een auto of een heerlijk dagje uit met de familie. Daarnaast maak je ook kans op prijzen als een seizoenkaart van NAC, Meet & Greets en cadeaukaarten voor de Fanshop! 

Meespelen? Dat kan!
Wil jij ook zo'n mooie prijs winnen? Ga dan naar deze site om loten te kopen en vergeet niet aan te geven dat NAC jouw favoriete club is!
 
Wij komen uit in de: