NAC Jeugd | Overwinning voor O14, O13 en O12!

	

Een rustig programma op Sportpark Heksenwiel vanwege de COVID-19 perikelen. De Jeugdteams die wel speelde kenden een sterk weekend met drie overwinningen. NAC 014 was met 3-2 te sterk voor FC Den Bosch 014. NAC O13 wist de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch met 2-7 te winnen. Verder wist NAC O12 na een spannende wedstrijd tegen De Graafschap O12 met 8-9 te winnen. Hieronder een overzicht van alle gespeelde wedstrijden.

NAC O14 - FC Den Bosch O14 2-1 (2-0)

NAC begon sterk aan de wedstrijd en creëerde veel kansen wat resulteerde tot twee goals. NAC ging rusten met een 2-0 voorsprong. De tweede helft speelde NAC beter voetbal, maar werd de bal te vaak verloren en kregen ze de 2-1 tegen uit een penalty. NAC speelde de wedstrijd goed uit waardoor de punten in Breda bleven.

FC Den Bosch O13 - NAC 013 2-7 (2-1)

NAC begon zwak aan de wedstrijd en keek na twee minuten tegen een achterstand aan. Al snel zorgde NAC voor de aansluitingstreffer. Hierna volgde vele kansen en ook het houtwerk werd meerdere malen geraakt, maar toch kregen ze de tweede goal tegen uit een counter. NAC ging rusten met een 2-1 achterstand. In de tweede helft werd het krachtsverschil duidelijk en wist NAC dit ook om te zetten in doelpunten door maar liefst zes keer te scoren in de tweede helft. NAC O13 neemt de drie punten mee terug naar Breda.

De Graafschap O12 - NAC O12 8-9

Na drie overwinningen op rij voor NAC O12 een lastige uitwedstrijd tegen De Graafschap O12. Na een goede derde blokje met veel strijdlust komt NAC op een 7-4 voorsprong. Deze voorsprong wordt nog wegegeven door NAC en met nog één minuut te spelen is de stand 7-8, maar door twee goals in de laatste minuten weet NAC de wedstrijd te winnen. Een mindere wedstrijd, maar de punten gaan mee naar huis.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!