We verzamelen bij de hoofdingang waarnaar je door een NAC-gids wordt begeleid naar de Persruimte: dé ruimte waar de persconferentie altijd gehouden wordt. Op de stoelen van alle journalisten wordt gezongen voor de jarige onder het genot van ranja en een échte NAC-taart! (Leuk moment voor de cadeautjes). Hierbij kunnen wij vanuit NAC natuurlijk niet achterblijven, daarom hebben wij ook altijd een leuk cadeautje voor de jarige!

Nadat iedereen vol zit van de taart kan de NAC Kidstour beginnen. Je leert alles over de geschiedenis van NAC en komt op de mooiste plekken in het stadion! Tijdens de rondleiding zullen we ook een aantal quizvragen beantwoorden om te kijken wie de grootste NAC fan is. De echte NAC-kenner ontvangt een leuke prijs! Na afloop van de tour vieren we jouw feestje nog even verder onder het genot van bekers ranja.

Het kinderfeestje neemt ongeveer twee uur in beslag. De kosten voor een kinderfeestje bedragen €10,- per kind. Indien de jarige lid is van de NAC Kidsclub krijgt de hele groep 10% korting.

*De betaling is altijd vooraf. Het is mogelijk om zowel te pinnen als contact te betalen.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 kinderen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 (met uitzondering van wedstrijddagen). U kunt een mail sturen naar [email protected] met het aantal kinderen en de gewenste datum om het kinderfeestje te boeken. Ook voor vragen kunt u mailen naar [email protected]