Algemene informatie NAC Telt

Met het leefstijlprogramma NAC Telt ondersteunt NAC Maatschappelijk supporters met het verbeteren van hun gezondheid. Samen aan de slag gaan om meer te bewegen en gezonder te eten. Ze krijgen verschillende tips om persoonlijke leefstijlveranderingen in te passen in het dagelijkse leven zodat het een gewoonte wordt. Uiteraard met steun van professionele NAC Telt coaches.

Tijdens het project nemen supporters 12 weken deel aan een persoonlijk traject. In september 2021 starten we met de pilot en sluiten eind december het traject af. Aan het begin en het eind van het traject krijgen de deelnemers een meetmoment. Op deze manier zien ze de progressie die zij geboekt hebben in de zwoegende weken. Tijdens het traject krijgen deelnemers twee keer in de week (maandag- en donderdagavond) beweegmomenten in het stadion door professionele coaches. Bovendien worden er wekelijks 2 á 3 challenges aangeboden en krijgen ze om de drie weken een workshops op basis van voeding, beweging en mindset.

Monné Zorg & Beweging en Vitaal Breda draaien al een soortgelijk project in de stad Breda, Breda Telt. ‘Het programma BredaTelt helpt je om grip te krijgen op welzijn en vitaliteit. Vanuit individuele kracht en gebruik makend van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo kun je je eigen persoonlijke doelen behalen en blijf je zo langer gezond en vitaal.’ Om de gezonde leefstijl kenbaar te maken bij onze supporters, is NAC Maatschappelijk samen met Monné Zorg & Beweging aan de slag gegaan om dit onder de aandacht te brengen bij de supporters van NAC Breda.

Robbie Haemhouts - oud-NAC speler, jeugdtrainer en personal coach van beroep - zet zich in als ambassadeur van het project. Hij daagt de supporters uit om deel te nemen en ondersteunt hen met het worden van de betere versie van henzelf.

Voor meer informatie over NAC Telt kan er contact opgenomen worden met Inge Overgoor via [email protected].