Begeleider NAC Kinderfeestjes

Functie:

Functietitel: Begeleider NAC kinderfeestjes
Project: NAC Kidsclub   
Type functie: Vrijwilliger
Uren per week: Op oproepbasis

Functieomschrijving:

Ben jij een NAC-supporter en vind je het leuk om kinderen een leuke middag te bezorgen? Dan is dit écht iets voor jou! Voor ons team zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig kinderfeestjes kan begeleiden in het Rat Verlegh Stadion!

Wat ga je doen:

Als begeleider van de NAC Kinderfeestjes zorg je voor een unieke NAC-beleving voor jonge NAC-supporters. Je ontvangt de jarige en zijn vrienden/vriendinnen met een geelzwarte NAC-taart, vervolgens geef je en rondleiding door het NAC Stadion en laat je de unieke plekken van het stadion zien, zoals bijvoorbeeld de spelerstunnel, de kleedkamers, VIP-ruimtes en natuurlijk het veld!

Wij bieden jou:

  • Een leuke en dynamische werkomgeving in de sportsector;
  • Tijdens het begeleiden van de kinderfeestjes ben je vaak achter de schermen van het stadion bezig en krijg je unieke beelden mee van onze mooie voetbalclub NAC Breda;
  • Je krijgt uiteraard veel waardering van de deelnemers.

Benodigde competenties:

  • Je hebt affiniteit met kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar;
  • Je bent goed in het overbrengen van enthousiasme;
  • Je bent bereid zelfstandig te werken;
  • Specifieke kennis over NAC en/of het stadion is niet nodig. We praten je helemaal bij!

Beschikbaarheid:

NAC Kinderfeestjes vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Inzet vindt plaats op basis van overleg. Zodra een aanvraag voor een kinderfeestje binnenkomt wordt overlegd over beschikbaarheid en inzet.

Voor meer informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Marieke Akkermans via [email protected] of 07652145 00.