Algemene informatie

Thuiswedstrijden van NAC moet u meemaken. Dan ontdekt u pas de fanatieke en gezellige sfeer die in het stadion hangt. Wij bieden u de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen en tevens op een ontspannen en informele wijze zakelijk resultaat te boeken. NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen door middel van de NAC Business Club.

De activiteiten

NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen door middel van de NAC business club.

Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij u in contact kan komen met andere business club-leden. Elk evenement kent een eigen setting. U komt hierdoor op diverse manieren in contact met uw collega leden. Zo kunt u de ene keer deelnemen aan formele lunch of diner, een andere keer woont u een informelere clubavond bij.

Ieder seizoen wordt er afgetrapt middels een gezellige kick-off. Verder biedt NAC u onder andere:

  • B2B lunches
  • B2B ontbijt
  • B2B 'Cookings'
  • Reizen
  • Bedrijfsbezoeken
  • Actieve activiteiten (bijvoorbeeld golf, skydiven);
  • En veel meer!
Kortom voldoende mogelijkheden voor u om in contact te komen met andere leden. De evenementen zijn in de meeste gevallen kosteloos. Voor sommige betaalt u een eigen bijdrage. 

Uw bedrijf promoten

Sommige activiteiten worden in het Rat Verlegh Stadion gehouden, maar vaak ook is de Business Club te gast bij een van de leden. Dit is dan een ideale mogelijkheid voor een bedrijf om zich presenteren aan het netwerk van NAC. Er zijn hierbij diverse mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de commerciële afdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten los lidmaatschap

Wilt u een los lidmaatschap aanschaffen? Dat kost voor één persoon €1.500,- en voor twee personen slechts €2.000,-. 

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt, vragen of wilt u meer informatie over de Business Club? Dan kunt u contact met ons opnemen via commercie@nac.nl of door te bellen naar 076-5214500.

Meer over de Business Club