Voordelen

Wat kan de Business Club van NAC Breda voor uw bedrijf betekenen? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet!

Frequent contact met ons zakelijk netwerk

Activiteiten, lunches, diners, noem het maar op. De Business Club is actief en de leden ervan komen maandelijks bij elkaar voor de leukste en beste activiteiten. NAC heeft haart wortels in Breda en heeft een zeer uitgebreid netwerk in de Bredase ondernemerswereld. Dit netwerk kunt u gebruiken als u lid wordt van de Business Club.

Makkelijk uitbreiden van uw netwerk

Bent u op zoek naar een uitbereiding van uw zakelijke netwerk en wilt u meer zakelijke contacten leggen in Breda? Dan is de Business Club iets waar u niet omheen kunt. Door middel van talloze lunches, diners, activiteiten en andere contactmoment komen alle leden van de Club maandelijks bij elkaar om onder andere te netwerken.

Investeer in NAC, investeer in uw bedrijf

Een investering in uw bedrijf is een investering in NAC. De club weet dat ondernemen tegenwoordig veel breder is. Daarom zijn we altijd bezig met het beste voor onze sponsoren en zakelijke contacten. In ons netwerk zitten bijvoorbeeld bedrijven die u helpen bij het reduceren van de kosten of andere handige tips en trucs. Daar wilt u toch ook gebruik van maken?

Lidmaatschap

Wilt u meer weten over een lidmaatschap van de NAC Business Club? Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze afdeling Commercie via commercie@nac.nl. Hieronder vindt u meer informatie over de prijzen van de NAC Business Club.

NAC Business Club                     Prijs                                 Bijzonderheden                         
Één persoon € 1.500 Gemiddeld 15 activiteiten per seizoen
Twee personen € 2.000  


Let op! Hier zit geen Business Seat bij!

Alles wat u moet weten over de Business Club