Activatie

NAC Breda heeft de afgelopen seizoenen een zorgvuldige naam opgebouwd als een meedenkende partner in intensieve activatietrajecten. Een beetje creatief, een beetje tegendraads: wie een activatietraject met NAC aangaat kan er gerust op zijn dat er op volle kracht over wordt gepraat.

Enkele voorbeelden van succesvolle activaties van de afgelopen jaren. 

Spelers brengen Kerstgevoel rond (EnergieFlex)

Met Kerst verdient iedereen een blij gevoel, zeker de mensen die een steuntje in de rug verdienen na een lastig jaar. Daar zorgden NAC en EnergieFlex voor door middel van de Kerstactie. Bijna 100 kerstpakketten brachten de spelers rond, in samenwerking met toenmalig rugsponsor EnergieFlex. Een prachtige middag met veel lachende gezichten!

 

Sponsorpakketten bezorgen met Cyriel Dessers (DHL)

Een tiental sponsoren van NAC kregen op een mooie dinsdagmiddag in juli 2016 ineens bezoek van een bijzondere gast: spits Cyriel Dessers kwam namelijk hun sponsorpakket bezorgen. De Belg bracht een bezoekje aan twaalf sponsoren om hen persoonlijk alle benodigdheden voor het komende seizoen te brengen. Met dank aan DHL, want zij stelden een bus en chaffeur beschikbaar om een ritje Breda te maken. 

Light App 40 jaar Avondje NAC (CM)

Het 40-jarig jubileum van het Avondje NAC werd gevierd met een speciale wedstrijd, in december van 2015 tegen Go Ahead Eagles. Onderdeel van deze wedstrijd was het ontwikkelen van de NAC Light App door een groep studenten van Avans. Hoofdsponsor CM had hiervoor een prijsvraag uitgeschreven en het resultaat was ruim 8.000 downloads en een mooi lichtspektakel tijdens een bijzondere avond!

Jacuzzi langs het veld (Azalp)

In 2013 plaatste toenmalig rugsponsor Azalp in samenwerking met NAC Breda een jacuzzi langs het veld, tijdens de wedstrijd tegen Cambuur. Het Glazen Huis van de radiozender 3FM stond dat jaar in Leeuwarden en de wedstrijd tegen de ploeg uit Friesland stond in het teken van geld ophalen voor dit goede doel.

NAC won de wedstrijd tegen Cambuur en als klap op de vuurpijl vierden de spelers van NAC de driepunter in de jacuzzi met de supporters die door middel van een veiling de prijs hadden gewonnen. De beelden van de viering gingen de hele wereld over: van Japan tot de VS tot Zuid-Amerika. Een voltreffer!

Uw activatie op maat

Aan creativiteit geen gebrek! Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke spraakmakende activatie wij samen met u op touw kunnen zetten. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via [email protected] of 076 521 4500.