Print media

Per seizoen worden diverse boekjes en kranten uitgegeven door NAC. Voor u ook de mogelijkheid om hierin gekleurd op te staan. Denk bijvoorbeeld aan ons programmaboekje "De Klok" die op de tribune (of zelfs soms nog thuis) door vele NAC supporters en sponsors wordt gelezen. Voor de zakelijke markt is ons magazine de 'BVO' bijvoorbeeld weer uitstekend geschikt. Naast deze twee voorbeelden zijn er nog diverse andere manieren om "printed" uw boodschap over te brengen via NAC. Neem contact met ons op ([email protected]) en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Programmaboekje De Klok

Zeventien keer per jaar speelt NAC een thuiswedstrijd en bij iedere thuiswedstrijd pikken onze supporters er eentje op: een programmaboekje. Al sinds jaar en dag genaamd 'De Klok'. Iedere wedstrijd weer interessant leesvoer, met een interview met een van onze spelers, de mascotte, nieuwtjes, leuke items en natuurlijk uw advertentie! Want met een oplage van 10.000 en zeventien edities wordt u gegarandeerd gezien.  

NACourant

Een keer per kwartaal leest heel Breda en omstreken de NACourant. Een uitgave met een oplage van maar liefst 100.000 stuks, waarin actualiteit en achtergrond elkaar vinden. Zo wordt er in iedere editie een andere kant belicht van onze spelers, komen er oud-spelers aan het woord en wordt de veelzijdigheid van de club NAC veelvuldig uitgemeten door middel van interessante artikelen, sfeerverslagen en veel meer.

Natuurlijk is hierin ruimte voor uw advertentie als sponsor van NAC. Iedere NACourant valt 100.000 huishoudens in en rond Breda op de mat. Een uitgelezen mogelijkheid die u niet kunt laten liggen!

NAC Zaken

Voor de zakelijke markt heeft NAC ook een speciaal magazine: 'NAC Zaken'. Drie keer per jaar belicht NAC de commerciële kant van de club, inclusief een aantal bijzondere verhalen over haar sponsoren. De oplage van het blad ligt rond de 5.000 en het magazine wordt verstuurd naar de gehele Business Club, het MKB in en rond Breda en leestafels in de stad. Een mooi podium om uw bedrijf te profileren!

Meer over exposure