Business club lidmaatschappen vanaf €1250

Business seats en toegang tot het hoofdgebouw
Beleving van het "Avondje NAC" in zakelijke sfeeren
Derde helft in de Parel en de Cordial

BOS Seats

Uw (zakelijke) relaties of collega's trakteren op een Avondje NAC? Dat kan heel eenvoudig met uw eigen business seats! Een prachtig avondje uit met Brabantse gezelligheid en natuurlijk de beste voetbalsfeer van Nederland. Onder het genot van een biertje en een pot voetbal beleeft u het Avondje NAC in zakelijke sferen. Uiteraard hoort daar ook een 'derde helft' bij, in een van onze sponsorhomes: de Parel of de Cordial. Daarbij kunt u altijd plaats nemen en met een live optreden de drie punten te vieren of de wedstrijd te evalueren. Het kan allemaal!

 

Het is goed zaken doen bij NAC Breda

Frequent contact met ons zakelijk netwerk

De Business Club is actief en de leden ervan komen maandelijks bij elkaar voor de leukste en beste activiteiten. NAC heeft haar wortels in Breda en heeft een zeer uitgebreid netwerk in de Bredase ondernemers wereld. Dit netwerk kunt u gebruiken als u lid wordt van de Business Club.

Makkelijk uitbreiden van uw netwerk

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw zakelijke netwerk en wilt u meer zakelijke contacten leggen in Breda? Door middel van talloze lunches, diners, activiteiten en andere contactmomenten komen alle leden maandelijks bij elkaar om onder andere te netwerken.

Investeer in NAC, investeer in uw bedrijf

Wij zijn altijd bezig met het beste voor onze sponsoren en zakelijke contacten. In ons netwerk zitten bv. bedrijven die u helpen bij het reduceren van de kosten of andere handige tips en trucs. Daar wilt u toch ook gebruik van maken?

Meer informatie aanvragen

Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze afdeling Commercie via [email protected] of vul onderstaand formulier in.