Business club lidmaatschappen vanaf €1250

Toegang tot het grootste zakenplatform van West-Brabant
Ruim 550 bedrijven
Diverse netwerkactiviteiten gedurende het seizoen
Business seats op vak D5 / D7 & C2 / C6

Pakket: Brons

Ondernemer en gebruik maken van de kracht van voetbal? Stap dan in bij de Business Club Brons! Een lidmaatschap betekent dat u gebruik kunt maken van de luxe business-seats tijdens een Avondje NAC en toegang krijgt tot het hoofdgebouw op wedstrijddagen. De Ideale gelegenheid om uw (zakelijke) relaties een geweldige avond te bezorgen met de beste voetbalssfeer van Nederland. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor ruim vijftien (!) Business Clubactiviteiten door het hele jaar heen. Variërend en inspirerend!

 

Het is goed zaken doen bij NAC Breda

Frequent contact met ons zakelijk netwerk

De Business Club is actief en de leden ervan komen maandelijks bij elkaar voor de leukste en beste activiteiten. NAC heeft haar wortels in Breda en heeft een zeer uitgebreid netwerk in de Bredase ondernemers wereld. Dit netwerk kunt u gebruiken als u lid wordt van de Business Club.

Makkelijk uitbreiden van uw netwerk

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw zakelijke netwerk en wilt u meer zakelijke contacten leggen in Breda? Door middel van talloze lunches, diners, activiteiten en andere contactmomenten komen alle leden maandelijks bij elkaar om onder andere te netwerken.

Investeer in NAC, investeer in uw bedrijf

Wij zijn altijd bezig met het beste voor onze sponsoren en zakelijke contacten. In ons netwerk zitten bv. bedrijven die u helpen bij het reduceren van de kosten of andere handige tips en trucs. Daar wilt u toch ook gebruik van maken?

Meer informatie aanvragen

Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze afdeling Commercie via [email protected] of vul onderstaand formulier in.