Business club lidmaatschappen vanaf €1250

Toegang tot de Mark en Aa Lounge
'Food & drinks' inclusief, een uur voor tot anderhalf uur na de wedstrijd
Businessclass lidmaatschap van NAC Breda
Uitnodiging voor alle netwerkactiviteiten van de Business Club

Pakket: Zilver

Met een lidmaatschap voor de Mark en Aa Lounge combineert u zaken met voetbal. In de informele sfeer van een eigen lounge, met uitzicht op het veld, geniet u van een Avondje NAC met uw (zakelijke) relaties. Uw stoel is bovendien gesitueerd recht voor de lounge. U kunt, met alle gemakken, simpelweg genieten van een avondje NAC, of netwerken met de andere ondernemers die in de Lounge zitten. Uiteraard komt de innerlijke mens ook niks te kort, want uw arrangement is inclusief 'food & beverage'.

Het is goed zaken doen bij NAC Breda

Frequent contact met ons zakelijk netwerk

De Business Club is actief en de leden ervan komen maandelijks bij elkaar voor de leukste en beste activiteiten. NAC heeft haar wortels in Breda en heeft een zeer uitgebreid netwerk in de Bredase ondernemers wereld. Dit netwerk kunt u gebruiken als u lid wordt van de Business Club.

Makkelijk uitbreiden van uw netwerk

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw zakelijke netwerk en wilt u meer zakelijke contacten leggen in Breda? Door middel van talloze lunches, diners, activiteiten en andere contactmomenten komen alle leden maandelijks bij elkaar om onder andere te netwerken.

Investeer in NAC, investeer in uw bedrijf

Wij zijn altijd bezig met het beste voor onze sponsoren en zakelijke contacten. In ons netwerk zitten bv. bedrijven die u helpen bij het reduceren van de kosten of andere handige tips en trucs. Daar wilt u toch ook gebruik van maken?

Meer informatie aanvragen

Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze afdeling Commercie via [email protected] of vul onderstaand formulier in.