Business club lidmaatschappen vanaf €1250

Business seat ter hoogte van de middenlijn op het ereterras
Toegang tot de sfeervolle Nassau Lounge
Fingerfood & drinks inclusief een uur voor tot anderhalf uur na de wedstrijd
Elke wedstrijd thema-avond met bijpassende foodbar
Business Club lidmaatschap van NAC Breda

Pakket: Nassau Lounge

NAC Breda biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen door middel van de NAC Business Club.

Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij u in contact kan komen met andere Business Club-leden. Elk evenement kent een eigen setting. U komt hierdoor op diverse manieren in contact met uw collega leden. Zo kunt u de ene keer deelnemen aan formele lunch of diner, een andere keer woont u een informelere clubavond bij.

Toegang tot een eigen unieke Lounge op wedstrijddagen. De beste plekken in het Rat Verlegh Stadion op het ereterras. Inclusief heerlijke fingerfood en drinks voor, in de rust en na de wedstrijd. Met een lidmaatschap voor de Nassau Lounge bent u van alle gemakken voorzien om een Avondje NAC in optima forma te beleven. Daarnaast kunt u op veel gelegenheden gebruik maken van het grootste netwerk van West-Brabant en Zeeland. Laat NAC voor u werken!

Het is goed zaken doen bij NAC Breda

Frequent contact met ons zakelijk netwerk

De Business Club is actief en de leden ervan komen maandelijks bij elkaar voor de leukste en beste activiteiten. NAC heeft haar wortels in Breda en heeft een zeer uitgebreid netwerk in de Bredase ondernemers wereld. Dit netwerk kunt u gebruiken als u lid wordt van de Business Club.

Makkelijk uitbreiden van uw netwerk

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw zakelijke netwerk en wilt u meer zakelijke contacten leggen in Breda? Door middel van talloze lunches, diners, activiteiten en andere contactmomenten komen alle leden maandelijks bij elkaar om onder andere te netwerken.

Investeer in NAC, investeer in uw bedrijf

Wij zijn altijd bezig met het beste voor onze sponsoren en zakelijke contacten. In ons netwerk zitten bv. bedrijven die u helpen bij het reduceren van de kosten of andere handige tips en trucs. Daar wilt u toch ook gebruik van maken?

Meer informatie aanvragen

Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze afdeling Commercie via [email protected] of vul onderstaand formulier in.