Skyboxen

Samen met uw (zakelijke) relaties in alle rust genieten van een Avondje NAC. Met een eigen skybox heeft u alle mogelijkheden voor handen de u maar wilt. Uw eigen product of dienst showen en zo uw klanten op inspirerende wijze kennis laten maken met uw bedrijf. Of juist kiezen voor een bruine kroeg waarin u uw klanten een avond bezorgt waar ze nog lang over zullen praten. Alles is mogelijk. Uiteraard is de catering in de skybox inclusief 'food & beverages', voor u op maat verzorgd en geleverd door onze horecapartner. Uw stoelen bevinden zich op eigen skyboxterras. Het ontbreekt u en uw gasten aan niets! En de beste voetbalsfeer van Nederland krijgt u er ook bij.

Het Avondje NAC in de skybox

Het Rat Verlegh Stadion telt in totaal 16 units, verdeeld over twee etages, die allemaal een eigen karakter herbergen. Bovendien zijn ze ingericht om een avondlang te vermaken. De luxe units geven toegang tot een eigen terras met 21 stoelen. Het zal u en uw gasten 18 thuiswedstrijden lang aan niets ontbreken.

Buiten de wedstrijddagen om staan de units ter beschikking om relaties te ontvangen en zaken te doen in een stijlvolle entourage.

Inclusief

  • Uw eigen skybox
  • Voor u en uw relaties in het Rat Verlegh Stadion‘Food & drinks’ op maat leverbaar en verzorgd
  • Ideaal voor relatiebeheer en beleving van het Avondje NAC
  • Business Club-lidmaatschap van NAC Breda
  • Alle sponsoren ontvangen een Sponsorvademecum

Ontdek andere businessmogelijkheden