Azalp bedankt!


	

Na twee jaar op de achterzijde van het geel-zwarte tricot te hebben gestaan, maakt Azalp vanaf het komend seizoen ruimte voor een nieuwe shirtsponsor. De webwinkel blijft wel als sponsor verbonden aan NAC.

Sinds 2013 is Azalp sponsor van NAC. De binding van oprichters Thomas Deters en Peter-Jan Broeders met de Parel van het Zuiden gaat echter veel verder. Beiden zijn al jarenlang seizoenkaarthouder, lang voordat ze het sponsoravontuur aangingen. Dat avontuur wierp al snel zijn vruchten af, want de spetterende actie met de jacuzzi langs het veld ging de hele wereld over. Na de degradatie in 2015 liet Azalp de club niet vallen en besloot NAC zelfs een extra steun in de rug te geven door shirtsponsor te worden.

Justin Goetzee, Algemeen Directeur: "Wij kennen de mannen van Azalp als sponsor, maar meer nog als supporter van NAC. Jarenlang hebben zij ons gesteund en op het moment dat het moeilijk werd, gaven ze juist dat extra steuntje in de rug. Ze mogen komend seizoen dan geen shirtsponsor meer zijn, dit mooie bedrijf blijft wel verbonden aan de club. Ik wil Azalp daarom ook heel erg bedanken voor de steun die ze de afgelopen seizoenen hebben geleverd."

Peter-Jan Broeders, directie Azalp: “Als supporter leek het ons geweldig om met onze bedrijfsnaam op het promotieshirt te staan. Die doelstelling hebben we gehaald. We vonden het fijn om NAC in moeilijke tijden te kunnen steunen, maar maken nu graag plaats voor een ander bedrijf op de rug. Zelf doen we een stapje terug, maar blijven zeker aan deze mooie club verbonden. “

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!