Belangrijke info NAC - De Graafschap


	

Zaterdag speelt NAC in het eigen Rat Verlegh Stadion tegen De Graafschap. Het eerste Avondje NAC van het nieuwe seizoen. Kom je vanavond naar het stadion? Dan hebben we een aantal belangrijke punten voor je op een rij gezet.

Kaartverkoop
Het eerste Avondje NAC van 2018/2019 zal worden gespeeld in een volgepakt Rat Verlegh Stadion. Op het moment van schrijven zijn er in totaal nog iets meer dan 100 kaarten beschikbaar (B1, F8/F9 en Vak I). De kaarten worden gedurende de dag nog verkocht via NACtickets.nl en mochten er nog kaarten over zijn, bij de stadionkassa('s). Heb je nog geen kaart voor vanavond? Wacht dus niet te lang, want dan zijn ze weg!

Ontvangst De Graafschap-supporters
Waar NAC-supporters vorige week gastvrij werden ontvangen in Alkmaar, willen we hetzelfde natuurlijk ook in Breda blijven doen zoals we de afgelopen jaren hebben laten zien. Daarom reizen De Graafschap-supporters vandaag met vrij vervoer naar Breda en zijn ze voor het duel welkom Café Beatrix om een biertje te drinken met de aanwezige NAC-supporters. 

Minuut stilte en rouwbanden
Voorafgaand aan het duel wordt een minuut stilte in acht genomen voor twee overleden clubiconen van NAC: Wanny van Gils en Daan Schrijvers. Beide voormalige NAC-spelers overleden deze zomer op respectievelijk 59- en 76-jarige leeftijd. NAC speelt bovendien met rouwbanden.

Supporters De Graafschap herdenken overleden supporter
Tevens herdenken de supporters van De Graafschap het overlijden van een fanatiek supporter van de Superboeren. Een week geleden bereikte hen het slechte nieuws dat supporter Gerben Eskes was omgekomen bij een auto ongeluk in El Salvador waar hij op vakantie was. 

Gerben had al een kaart op zak voor het duel van zaterdagavond in het Rat Verlegh Stadion om zijn club aan te moedigen. Wij wensen de nabestaanden van Gerben en De Graafschap-supporters sterkte met dit verlies. 

Vervoer naar het stadion
Afgelopen week werd bekend dat het busvervoer van Arriva rond wedstrijden van NAC vanaf dit seizoen niet meer gratis is. Wel heeft de busmaatschappij een mooie korting in petto voor supporters die met de bus reizen. Bovendien rijden er rond de wedstrijd extra bussen om iedereen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op Arriva.nl/NACBreda.

Kom je vanavond op de fiets naar het stadion? Let dan op waar je deze parkeert, want foutgeparkeerde fietsen kunnen worden verwijderd door de gemeente. Op onderstaande plattegrond zie je het gebied waar je je fiets niet kunt parkeren (rood gemarkeerd) en waar de speciale fietsenstallingen zijn gevestigd (groen gemarkeerd).Verbouwingen Hoofdgebouw
Op het moment van de eerste wedstrijd zijn er nog enkele verbouwingen bezig in het Hoofdgebouw. Onder andere op de tweede verdieping is er een nieuwe skybox in aanbouw. Die verbouwingen zijn echter geen hinder in de bereikbaarheid van faciliteiten.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!