Bouwbedrijf Vrolijk wordt Business partner


	

Bouwbedrijf Vrolijk is vanaf volgend seizoen (2017/2018) business partner van NAC Breda. Het bedrijf uit Zevenbergen is al jarenlang een trouwe sponsor van NAC en is in die jaren exponentieel gegroeid. Eigenaar Karel Vrolijk was dinsdag in het Rat Verlegh Stadion om het contract officieel te ondertekenen.

Al vele jaren is Bouwbedrijf Vrolijk een bekende naam in de business club van NAC. Het bedrijf opereert in heel West-Brabant en is in die hoedanigheid al jarenlang een vaste gast in Breda. Afgelopen november nam het bedrijf de laatst beschikbare skybox af voor de rest van het seizoen. Die skybox maakt ook onderdeel uit van het contract voor volgend seizoen, waar tevens extra exposure bij komt, in de vorm van vermelding op de backdrops en LED-boarding.

Bouwbedrijf Vrolijk was de aannemer bij een van de meest vooraanstaande bouwprojecten in Breda van de afgelopen tijd: de bouw van Kinepolis, de gloednieuwe en schitterende bioscoop in Breepark.

Commercieel Manager Eric Matijsen: "Karel en zijn collega's komen al jaren bij NAC en zijn graag geziene gasten in ons stadion. Er spreekt veel vertrouwen uit het feit dat een trouwe sponsor als bouwbedrijf Vrolijk heeft besloten komend seizoen business partner van de Parel van het Zuiden te worden, ongeacht de divisie waarin we uitkomen. We zijn daarom erg blij met dit nieuwe contract.

Karel Vrolijk: “We constateren een grote regionale rol voor het sterke merk NAC, door de betrokkenheid van de sponsoren en de enthousiaste ambiance van de club biedt het ons een goede kans onze naamsbekendheid te vergroten en ons netwerk verder uit te breiden”.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!