Business Club App weer actueel


	

Onlangs bent u als sponsor van NAC Breda, net als voorgaande jaren, toegevoegd aan onze Business Club applicatie. De veelzijdige app, die u vindt op www.nacbusinessclub.nl, is een vruchtbare samenwerking tussen Site77, RB-Media Internet Solutions en NAC. Wij willen we u bij deze graag kennis laten maken met een aantal mogelijkheden die de applicatie biedt.

Een profiel omvattende basisinformatie zoals uw logo, een algemene bedrijfsomschrijving en de bij ons bekende contactpersonen, is al voor u toegevoegd. Het e-mailadres waarop u deze mail ontvangt, is tevens uw login voor de Business Club applicatie. Indien er meerdere contactpersonen bij ons bekend zijn, kunnen deze allen individueel inloggen op het bedrijfsprofiel. Indien een contactpersoon ontbreekt kunnen ingelogde collega’s deze gemakkelijk toevoegen aan de applicatie.

De Business Club App is zowel vanaf een desktop als vanaf een mobiel apparaat te bekijken. Uw gegevens verandert u door in te loggen via de computer (let op: het veranderen van uw bedrijfsprofiel is niet mogelijk via een mobiel apparaat). Doormiddel van het invoeren van uw e-mailadres als gebruikersnaam op de volgende pagina www.nacbusinessclub.nl/info, vraagt u een wachtwoord aan om in te kunnen loggen in het voor u aangemaakte profiel. Hier wordt ook omschreven hoe u de applicatie als snelkoppeling kunt installeren op een mobiel apparaat.

Het door u aangevraagde wachtwoord wordt naar bovenstaand e-mailadres verzonden, waarna u kunt inloggen in de applicatie. Deze is te vinden via www.nacbusinessclub.nl. Eenmaal ingelogd kunt u zelf wijzigingen doorvoeren en informatie toevoegen aan het bedrijfsprofiel. Omdat niet alle adressen bij ons bekend zijn, kan het zijn dat voor u het algemeen emailadres van de onderneming is gebruikt. Probeert u bij een foutmelding eens in te loggen met het info@... emailadres.

Wanneer u uw wachtwoord onverhoopt mocht zijn vergeten, kunt u eenvoudig een nieuwe krijgen door op de inlogpagina te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Er wordt dan een automatisch gegenereerd wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd. Als u met dit wachtwoord weer bent in gelogd, kunt u via het bovenstaande traject weer een persoonlijk wachtwoord invoeren.

Eenmaal ingelogd biedt de applicatie bovendien een aantal extra opties om het bedrijfsprofiel verder te professionaliseren. Zo kunt u uw profiel aanvullen door toevoeging van uw functie en persoonlijke LinkedIn-pagina. Door een profielfoto bij te voegen maakt u uw profiel bovendien nog persoonlijker. Een goed voorbeeld van een volledig ingevulde pagina is het bedrijfsprofiel van app-bouwer Site77, dat u doormiddel van de zoekfunctie in de app eenvoudig vindt.

Succes met het complementeren van uw bedrijfsprofiel in de Business Club App! Namens NAC Breda hopen we dat u veel profijt gaat beleven van de app. Mocht u nog vragen hebben of problemen ondervinden betreffende de applicatie, aarzel dan niet contact op te nemen!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!