Geslaagde seizoensopening Business Club NAC


	

Maandagavond was het weer tijd voor de traditionele seizoensopening voor de leden van de Business Club van NAC. Gedurende de avond werden zo’n 300 sponsoren in de watten gelegd door middel van een culinaire tour door het Rat Verlegh Stadion.

De sponsoren werden welkom geheten door Justin Goetzee. De algemeen directeur trapte het programma af met een openingswoord op het veld van het Rat Verlegh Stadion. Na zijn welkomstwoord was het tijd voor de spelerspresentatie, waarbij zowel de selectie als de staf van seizoen 2018/2019 werden geïntroduceerd aan de aanwezige gasten.

Na de spelerspresentatie werden de Business Club leden uitgenodigd om aan NAC Culinair mee te doen. In het stadion was een culinaire route uitgestippeld, die de gasten langs acht verschillende punten leidde. Op de verschillende punten stonden spelers klaar voor een hapje en een drankje, geheel verzorgd door verscheidene sponsoren. Zo serveerde Purple Catering & Events op het veld een heerlijke taco, in de gracht konden de sponsoren bij Meat & More genieten van een broodje hamburger vers van de BBQ, in de Gold Bar had De Kort Catering een vijftal haute cuisine hapjes, Lamb Weston toverde uiteraard de eigen frietjes op tafel, Sligro en Jumbo verzorgden sushi en wraps in het NAC Museum en de NACademy en in de Cordial sloot Frezzo af met ijs. Uiteraard werd er tussentijds geproost op een nieuw succesvol zakelijk seizoen.

We kijken terug op een zeer geslaagde avond en danken iedereen voor zijn of haar bijdrage! Bekijk hier de foto's.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!