Geslaagde sponsorreis naar Vilamoura


	

Naast selectie en staf waren de afgelopen week ook een veertigtal sponsoren te vinden in Portugal. Leden van de Business Club reisden de Parel van het Zuiden achterna en combineerden daar het nuttige met het aangename. 

De trip begon vorige week dinsdag in het Rat Verlegh Stadion, waar de Portugalgangers eerst van een heerlijke lunch genoten. Vervolgens werden de koffers ingeladen en vertrokken ze met de spelersbus naar Schiphol, om daar in het vliegtuig te stappen. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, het Hilton hotel in Vilamoura, was het alweer tijd voor de tweede gezamenlijke maaltijd en dat gebeurde in een van de authentieke Portugese restaurants van Vilamoura. 

Op dag twee stond 's ochtends een bezoek aan het trainingsveld op het programma. De sponsoren aanschouwden daar Stijn Vreven en zijn spelers, die zich onder een stralende zon in het zweet werkten. 's Middags visiteerden de reizigers de wijngaard van niemand minder dan Cliff Richard, u weet wel de zanger van onder andere Living doll. Op het terrein van de inmiddels 77 jarige Brit werden de sponsoren getrakteerd op een wijnproeverij. 

Donderdag was een ieder in de gelegenheid om overdag op eigen houtje het Iberisch Schiereiland te verkennen. Zo werden bezoekjes gebracht aan Albufeira en Lagos en gingen sommigen de golfbaan op. 's Avonds kwam de groep weer bij elkaar voor een diner met selectie en staf, een kers op de taart. 

Aan alle goeds komt een einde, dus werden op vrijdag de koffers weer gepakt en huiswaarts gekeerd, richting een aanzienlijk kouder Nederland. 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!